Okulu bırakmak mantıklı mı?

Artık McDonalds, Popeyes gibi yerlerde bile üniversite mezunuysan daha hızlı yükseliyorsun. Üniversite okumak istemiyorsan da kesinlikle liseyi bitir. Yoksa çok sıkıntı çekersin.

Hepinize iyi akşamlar dilerim. Lise 2. sınıfım, 1. sınavlar pek iç açıcı değil geçen sene de öyleydi. Çalışırsam sınavlarım düzelir fakat günümüz şartlarında üniversite mezunu olmak pek işe yaramıyor (öznel), tek yapabildiğim ders İngilizce var, o alanda iyi bir bölüm yok, ayrıca okuldaki insanlara tahammülüm kalmadı. Okulu bırakıp bulabildiğim ilk ise girmeyi düşünüyorum.
Dağda ki az puanla alan tabiri caizse şaklabanların dolu olduğu üniversiteyi okumanız size bir şey katmaz zaten. MESEM düşünün bence hocam.

Artık McDonald's, popeyes gibi yerlerde bile üniversite mezunuysan daha hızlı yükseliyorsun. Üniversite okumak istemiyorsan da kesinlikle liseyi bitir. Yoksa çok sıkıntı çekersin.

Okulu bırakmak derken tamamen kökten değil açığa alıp çalışıp bir yandan sınavlara girmeyi kast ediyorum lise diplomasını kesin olarak almam lazım zaten.

Okulu bırakmak derken tamamen kökten değil açığa alıp çalışıp bir yandan sınavlara girmeyi kast ediyorum lise diplomasını kesin olarak almam lazım zaten.
MESEM geçin hocam o halde, sebepsiz halde açığa geçemezsiniz. Hem lise diploması hem de çalışmak istiyorsanız size tek açılan kapı MESEM olur.

Sizde haklısınız hocam, insanlar bu zamanda korkunç hâle geldi.
Hocam her an başınıza bir şey gelebilir. Çalışıcam ve lise diploması alacağım diyorsanız tek seçenek MESEM. Velileriniz hayatta mı ? Önceden sınıfta kaldınız mı ? 3 senedir milli sporcuysanız geçebilirsiniz Açık Lise'ye. Bilgiliyim Açık Lise hakkında istediğinizi sorun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• FNT

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı