Okulu bırakmalı mıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boş tavsiyeler veriyorsunuz. @dutyd bu arkadaşı dinlemeyin lütfen. Okumaya devam etmelisin. Açığa geçince dersleri salacaksın gibi duruyor.

En iyiysi en azından dershaneyi bıraksın freelancerlığa başlasın sonra 25 siparişi geçerse zaten açıköğretimde dersleri okumasa bile parası olur zaten geçinir.
 
Sence ne yapmalıyım 😂 kafam iyice bulandı.

Kendini dinle herkes sana akıl verir ama kimse sana para vermez boş ver eğer bir bölümü seviyorsan ve bir şeyi herhangi bir şey olur peşini bırakma eğer kendini bir yerde zorunlu olarak ve bir işde zorunlu olarak da tutuyorsan bırak insanın başına gelen en kötü şey kendini ait hissetmediği yerde bulunmasıdır kendini nerede iyi hissediyorsun orada dur vakitlerini boşa harcama sana her zaman para kazandıran şeyler ile ilişkin olsun eğlence ile değil sürekli araştır ilk önce ne istediğini bulman lazım.
 
Son düzenleme:
Dersleri salarsan kendine yaparsın, bırak hocalar aptal aptal konuşsun, çalışırsan kazanan sen olacaksın. Günümüz şartlarında üniversite mezunu bile iş bulamazken senin para kazanabilmen için şanslı olman lazım. Eğer bölümünden dolayı dersler zor geliyorsa bölüm değiştir. Ailenin imkanları yetiyorsa özel ders al. Biraz ders çalışmayla bütün derslerin üstesinden gelebilirsin, hemen salma kendini.
 
Bunu da deneyeceğim ama hiç düşünmüyorum tutucağını kim alacakki 😂

Tutuyor alınıyor alıcı isteklerine cazip teklifler diğerlerinden iyi sunarsan ben aldım teklif mutlaka alırsın aldığın her siparişi portfolyona kaydet ayrıca sosyal medyadan reklam yap ve portfolyona da siteye kaydolmadan önce olmayan firmaların kendi alanınla ilgi çalışmalar hazırla ve portfolyona koy mutlaka alırlar ben bu şekilde 1 1,5 haftada sipariş aldım.

gerçek süreyi bende bilmiyorum ilan oluşturduktan ne kadar sonra sipariş aldığımı ama gerçekten sipariş aldım.
 
Aynen üniversite de okursan kesinlikle gidiyorsun yurt dışına!

Evet işte diyorum ki üniversite okuma. Hatta bırak shop işini falan, ne gerek var? Atla bir bota, Avrupa'ya yelken aç. Yukarıdan füzemsi bir şey gelebilir ama korkma, gelişini kutlamak için havai fişek gösterisi hazırlamışlar! 🥳
 
Aynen üniversite de okursan kesinlikle gidiyorsun yurt dışına!
Üniversite okursan ihtimalini arttırıyor, belli ki cevapları gözünle değil farklı bir yerinle okuyorsun :D bir düşün bakalım, diyelim greencard kazandın, mülakat başvurusunda üniversite diploması olanı mı alma ihtimalleri yüksek ? yoksa lise mezununu mu ? bunlar göz önünde bulundurulmasaydı vize işlemlerinde, greencard veya vize başvurularında eğitim durumunu sormazlardı. Senin ülken olsa vasıfsız, eğitimsiz birini alır mısın ?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı