Okulum çok kötü gitmek istemiyorum

Gençler neyini beğenmiyorsunuz cevabın? Olan olmuş mecbur okuması lazım.
Okumayacağım dememiş zaten spor lisesine gitmek istemiş. Gidip de "olmaz oku" demenizi beğenmedik(m). Spor lisesine gidince okumuş sayılmıyor mu??

Okumayacağım dememiş zaten spor lisesine gitmek istemiş. Gidip de "olmaz oku" demenizi beğenmedik(m). Spor lisesine gidince okumuş sayılmıyor mu?

Okumak istiyorum ama spor lisesinde benim almak istediğim cevap okumak zorundasın değil ama millet anlamıyor işte.

Okumayacağım dememiş zaten spor lisesine gitmek istemiş. Gidip de "olmaz oku" demenizi beğenmedik(m). Spor lisesine gidince okumuş sayılmıyor mu?

Bu yıl okumayıp yazıyor algında sorun yok umarım.

Ben bu yıl açıkdan sınavlara girip düz liseye geçmek istiyorum buradaki okullar dönem sonu notuna bakıyor mümkün mü peki.

O kadarını bilmiyorum ben liseyi bitireli iki yıl oldu ama bu dönemden itibaren açık liseye raporun olmadığı sürece geçemiyorsun.

Bu yıl okumayıp yazıyor algında sorun yok umarım.
Bu yıl okumayınca sanki hiç okula gitmeyip sanayiye gideceğim demiş gibi yazmışsınız. Seneye spor lisesinde okumak istediğini söylemiş. Yani hâlâ okumuş oluyor. Eğer anladıysan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…