Kadir1221 Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 348 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #11 haevn dedi: Gençler neyini beğenmiyorsunuz cevabın? Olan olmuş mecbur okuması lazım. Genişletmek için tıkla... Okumayacağım dememiş zaten spor lisesine gitmek istemiş. Gidip de "olmaz oku" demenizi beğenmedik(m). Spor lisesine gidince okumuş sayılmıyor mu??
haevn dedi: Gençler neyini beğenmiyorsunuz cevabın? Olan olmuş mecbur okuması lazım. Genişletmek için tıkla... Okumayacağım dememiş zaten spor lisesine gitmek istemiş. Gidip de "olmaz oku" demenizi beğenmedik(m). Spor lisesine gidince okumuş sayılmıyor mu??
4 484334 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 11.297 Makaleler 4 Çözümler 29 10 Eylül 2023 #12 EnnerValenc1a dedi: peki okula gitsem 2. yıl spor lisesine geçsem yetenek sınavıyla olur mu? Genişletmek için tıkla... Maalesef bilgim yok ama olur diye düşünüyorum bir arkadaşım meslek lisesinden spor lisesine geçmişti diye hatırlıyorum.
EnnerValenc1a dedi: peki okula gitsem 2. yıl spor lisesine geçsem yetenek sınavıyla olur mu? Genişletmek için tıkla... Maalesef bilgim yok ama olur diye düşünüyorum bir arkadaşım meslek lisesinden spor lisesine geçmişti diye hatırlıyorum.
EnnerValenc1a Centipat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 49 Çözümler 1 10 Eylül 2023 #13 Kadir1221 dedi: Okumayacağım dememiş zaten spor lisesine gitmek istemiş. Gidip de "olmaz oku" demenizi beğenmedik(m). Spor lisesine gidince okumuş sayılmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Okumak istiyorum ama spor lisesinde benim almak istediğim cevap okumak zorundasın değil ama millet anlamıyor işte.
Kadir1221 dedi: Okumayacağım dememiş zaten spor lisesine gitmek istemiş. Gidip de "olmaz oku" demenizi beğenmedik(m). Spor lisesine gidince okumuş sayılmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Okumak istiyorum ama spor lisesinde benim almak istediğim cevap okumak zorundasın değil ama millet anlamıyor işte.
H haevn Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 289 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #14 Kadir1221 dedi: Okumayacağım dememiş zaten spor lisesine gitmek istemiş. Gidip de "olmaz oku" demenizi beğenmedik(m). Spor lisesine gidince okumuş sayılmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Bu yıl okumayıp yazıyor algında sorun yok umarım.
Kadir1221 dedi: Okumayacağım dememiş zaten spor lisesine gitmek istemiş. Gidip de "olmaz oku" demenizi beğenmedik(m). Spor lisesine gidince okumuş sayılmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Bu yıl okumayıp yazıyor algında sorun yok umarım.
SadeceUmut0405 Centipat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 71 Çözümler 1 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #15 muhammetsc dedi: Benim okulumda pek iyi değil ama yapabilecek pek bir şey yok belki 2.dönem açık liseye geçerim diye düşünüyordum ama MEB sağ olsun onunda önü kapandı. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani önü kapatdı derken ne demek istiyorsun bir açıklar mısın?
muhammetsc dedi: Benim okulumda pek iyi değil ama yapabilecek pek bir şey yok belki 2.dönem açık liseye geçerim diye düşünüyordum ama MEB sağ olsun onunda önü kapandı. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani önü kapatdı derken ne demek istiyorsun bir açıklar mısın?
H haevn Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 289 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #16 SadeceUmut0405 dedi: Nasıl yani önü kapatdı derken ne demek istiyorsun bir açıklar mısın? Genişletmek için tıkla... Açık liseye mazeretin yoksa alınmıyorsun.
SadeceUmut0405 dedi: Nasıl yani önü kapatdı derken ne demek istiyorsun bir açıklar mısın? Genişletmek için tıkla... Açık liseye mazeretin yoksa alınmıyorsun.
SadeceUmut0405 Centipat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 71 Çözümler 1 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #17 haevn dedi: Açık liseye mazeretin yoksa alınmıyorsun. Genişletmek için tıkla... Ben bu yıl açıkdan sınavlara girip düz liseye geçmek istiyorum buradaki okullar dönem sonu notuna bakıyor mümkün mü peki
haevn dedi: Açık liseye mazeretin yoksa alınmıyorsun. Genişletmek için tıkla... Ben bu yıl açıkdan sınavlara girip düz liseye geçmek istiyorum buradaki okullar dönem sonu notuna bakıyor mümkün mü peki
H haevn Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 289 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #18 SadeceUmut0405 dedi: Ben bu yıl açıkdan sınavlara girip düz liseye geçmek istiyorum buradaki okullar dönem sonu notuna bakıyor mümkün mü peki. Genişletmek için tıkla... O kadarını bilmiyorum ben liseyi bitireli iki yıl oldu ama bu dönemden itibaren açık liseye raporun olmadığı sürece geçemiyorsun.
SadeceUmut0405 dedi: Ben bu yıl açıkdan sınavlara girip düz liseye geçmek istiyorum buradaki okullar dönem sonu notuna bakıyor mümkün mü peki. Genişletmek için tıkla... O kadarını bilmiyorum ben liseyi bitireli iki yıl oldu ama bu dönemden itibaren açık liseye raporun olmadığı sürece geçemiyorsun.
Kadir1221 Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 348 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #19 haevn dedi: Bu yıl okumayıp yazıyor algında sorun yok umarım. Genişletmek için tıkla... Bu yıl okumayınca sanki hiç okula gitmeyip sanayiye gideceğim demiş gibi yazmışsınız. Seneye spor lisesinde okumak istediğini söylemiş. Yani hâlâ okumuş oluyor. Eğer anladıysan...
haevn dedi: Bu yıl okumayıp yazıyor algında sorun yok umarım. Genişletmek için tıkla... Bu yıl okumayınca sanki hiç okula gitmeyip sanayiye gideceğim demiş gibi yazmışsınız. Seneye spor lisesinde okumak istediğini söylemiş. Yani hâlâ okumuş oluyor. Eğer anladıysan...
TheMajorA Decapat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #20 Blacanka dedi: Hocam seve seve gideceksiniz bu seneden sonra açık lisede hayal maalesef başka şansınız yok. Genişletmek için tıkla... Ah be hocam tüm hayallerim gitti açık lise gidince vallahi okuma diyorlar yeni kararlar ile.
Blacanka dedi: Hocam seve seve gideceksiniz bu seneden sonra açık lisede hayal maalesef başka şansınız yok. Genişletmek için tıkla... Ah be hocam tüm hayallerim gitti açık lise gidince vallahi okuma diyorlar yeni kararlar ile.