Okulun ilk günü ne yapılmalı?

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Arkadaşlar 10 .sınıfım. Yeni okula geçtim. Hiçbirini tanımıyorum. Yani ilk gün ne yapacağım. En önemlisi en önden sıra kapmam lazım. Orta sırada en önü nasıl kaparım?

Arkadaşlar 10. Sınıfım. Yeni okula geçtim. Hiçbirini tanımıyorum. Yani ilk gün ne yapacağım. En önemlisi en önden sıra kapmam lazım. Orta sırada en önü nasıl kaparım?

Boyun uzunsa kapsan bile çok oturamazsın. Arkana uzun eleman lazım. Uzun değilsen erken gelirsen kaparsın.

Arkadaşlar 10. Sınıfım. Yeni okula geçtim. Hiçbirini tanımıyorum. Yani ilk gün ne yapacağım. En önemlisi en önden sıra kapmam lazım. Orta sırada en önü nasıl kaparım?

Kapıyı açtıkları an okula gir kap sırayı.

Arkadaşlar 10 .sınıfım. Yeni okula geçtim. Hiçbirini tanımıyorum. Yani ilk gün ne yapacağım. En önemlisi en önden sıra kapmam lazım. Orta sırada en önü nasıl kaparım?
Kendini fazla kasma bir süre sonra arkadaş ortamın kendiliğinden oluşacak zaten.

Sabit bir yere odaklanan etrafına bakmayan utangaç görünümlü birini bul ve git yanına otur bütün sene birlikte takılırsın. Utangaç insanlarla anlaşmak daha kolaydır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…