Okulun ilk günü ne yapılmalı?

Evet. Sürekli okulda oluyor. Yazılı sınavda, LGS, Bursluluk. Hatta bursluluktan çıkmıştım stresten. Okulda da karnım ağrıyor sonra tuvaletim geliyor.
Bu tarz şeyler alıştıkça geçer, öyle püf noktası yok hocam. Tek başına takılmanı önermem; 1, bilemedin 2 sağlam arkadaşın ile iyi anılar biriktirmeye bak.

Hocam benim arkadaşım olmadı bu zamana kadar. Hani arkadaşta istemiyorum yalnız olmayı seviyorum. Teneffüs çalınca bir bankta oturmayı seviyorum.

Evet. Sürekli okulda oluyor. Yazılı sınavda, LGS, Bursluluk. Hatta bursluluktan çıkmıştım stresten. Okulda da karnım ağrıyor sonra tuvaletim geliyor.
Sınıfta yalnız olur, yalnız takılırsan potansıyel olarak zorbalığa uğrama ihtimali birinci kişi olursun. En azından bir kaç arkadaş edin. Yardım isteyebileceğin, not isteyebileceğin.

Hocam benim arkadaşım olmadı bu zamana kadar. Hani arkadaşta istemiyorum yalnız olmayı seviyorum. Teneffüs çalınca bir bankta oturmayı seviyorum.

Evet. Sürekli okulda oluyor. Yazılı sınavda, LGS, bursluluk. Hatta bursluluktan çıkmıştım stresten. Okulda da karnım ağrıyor sonra tuvaletim geliyor.

Ben lisede en arkayı kapardım en arka hem herkesi gözleyeceğin yer olur hem de hocaların hedefi sen olmazsın kolay kolay.

Sende biraz endişe var geç bunları kendine gel herkes kendini yalnız hisseder git kendine arkadaş bul hayat öyle alone olacak bir şey değil yaşamaya hakkın var bazı anıları.

Ben lisede en arkayı kapardım en arka hem herkesi gözleyeceğin yer olur hem de hocaların hedefi sen olmazsın kolay kolay.

Sende biraz endişe var geç bunları kendine gel herkes kendini yalnız hisseder git kendine arkadaş bul hayat öyle alone olacak bir şey değil yaşamaya hakkın var bazı anıları.
Babam öğretmen ve hepsini tanıyor. Zamanında orada çok çalıştı.

Olsun hocam her ağrıyı kesmez mi?
Umarım keser, hocam dokunmaz demi? Daha önce içmedim, annemden gizli içeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı