Okulun ilk günü ne yenilir?

ım_not_enough

Decapat
Bildiğiniz gibi okullar açılıyor, okulun ilk günü hazır yemeğe para vermek istemiyoruz. 2 arkadaşımla birlikte geceden kalma yemekleri götüreceğiz? Ben o gün anneme sarma yaptırcam ve eğer olursa börek, şimdi şöyle bir sorun var ilk gün yemek yemeye ne kadar vaktimiz olur ayrıca dışarıda yer olmaz ise sınıfta yesek sorun olur mu? Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaçıncı sınıfa gidiyorsun?

Lise ise öğle arasında cok rahat bir şekilde yiyebilirsiniz, yaklaşık liseden liseye değişmek uzere 1 saat vaktin olacak.

Eger ortaokulsa yanlış hatırlamıyorsam 2. teneffüs diğerlerinden 5 dakika uzun oluyordu. 2. teneffüste yemenizi tavsiye ederim.

Bir diğer yöntemde beslenmeyi ikiye bölmek. Aciktiginiz zaman yarısını veya yiyebildiginiz kadar yersiniz, geri kalanını sonraki teneffüste yersiniz.

Canınız nasil yemek istiyorsa öyle yiyin kısacası. Ben her zaman yemeğimi sınıfta yerim şimdiye kadar bir sorun olmadı, ne gibi bir sorun olabilir ki?

Ayrıca ilk gün diğer günlere nazaran daha fazla boş vaktiniz oluyor. Bu kadar dert etmenize gerek yok bence.
---
@Jira Ben de kendimi kasıyorum uzun uzun yazmak icin içinde ukte kalmasın diye. Biraz çekingen bir arkadaş diye düşünmüştüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen sene bizim okulda poğaça 50 kuruştu 10 tane poğaça 2 tane de juss gazlı içecek alıp gün boyu yerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…