Okulun sistemine PCR testinin negatif çıkması düşüyor mu?

Duyarlılıkla falan alakası yok bunun. Üniversite sınavım yaklaşıyor, her konu altın niteliğinde benim için. Kendimi düşünmek zorundayım.

Teşekkürler cevap için. 17 yaşında aklı selim bir gencim.
17 yaşına inandım ama aklı selim olduğuna pek inanmadım.

Yazabilir ne alaka ki bununla?

Sokak içinde ap açık alanda bu tarz cümleler sergilenmesi pek iyi bir şey değildir. Özgürlük başkalarını rahatsız etmeden istediğini yapmaktır ancak buradaki şeyden rahatsız olan yüzlerce binlerce insan var. Bu da özgürlüğün bile anlamını tam anlayaman bir kişinin iyi bir üniversite de olması demek.

Sokak içinde ap açık alanda bu tarz cümleler sergilenmesi pek iyi bir şey değildir. Özgürlük başkalarını rahatsız etmeden istediğini yapmaktır ancak buradaki şeyden rahatsız olan yüzlerce binlerce insan var. Bu da özgürlüğün bile anlamını tam anlayaman bir kişinin iyi bir üniversite de olması demek.
Bunda özgürlük kısıtlayıcı bi şey yok başkası için herkesin kendi hayatı buna laf etmek anlamsız. Şakayla karışık eleştiri yapıyor ayrıca bizim milletin de fantezilerini de görüyoruz televizyonlarda kimse masum değil.

Bunda özgürlük kısıtlayıcı bir şey yok başkası için herkesin kendi hayatı buna laf etmek anlamsız. Şakayla karışık eleştiri yapıyor ayrıca bizim milletin de fantezilerini de görüyoruz televizyonlarda kimse masum değil.

Kimse masum eğil ancak başkalarını nrahatsız olacağı bir şeyi sokaka ortasında yapmak-söylemek de uygun değil. Ayrıca televizyon izlemiyorum son zamanlarda. Çok saçma şeyler yayınlanıyor.

Konu dağılmasın kapatalım hocam.

Kimse masum eğil ancak başkalarını nrahatsız olacağı bir şeyi sokaka ortasında yapmak-söylemek de uygun değil. Ayrıca televizyon izlemiyorum son zamanlarda. Çok saçma şeyler yayınlanıyor.

Yok bunda bence bi sıkıntı yok kelepçeyi öğrenciye takmaya çalışan zihniyeti sorgulamak lazım.

Kendi örümcek beyinlerine uymayan her fikir sahibine terörist deniyor sıkıntı orada.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı