3 ay önce okuma hızım dakikada 480 kelimeydi. Her gün 1 adet kitap bitirerek bunu 600'lere çekmiş bulunmaktayım. Bunu 2000'lere çekmek mümkün müdür?
O zaman ne yapmam lazım.
Çok geç cevap verdiğim için özür dilerim çünkü bildirim gelmedi açıklayayım ben şöyle düşünüyorum çok fazla kitap okuyunca beynimiz artık o kelimeleri kavrıyor ve gördüğü an okumadan orayı kendisi tamamlıyor bende bu sayede hızlı okuyabiliyorum bir yere bakıyorum ve beynim gerisini tamamlıyor böylece 6-7 kelime atlayarak okuyabiliyorum
3 ay önce okuma hızım dakikada 480 kelimeydi. Her gün 1 adet kitap bitirerek bunu 600'lere çekmiş bulunmaktayım. Bunu 2000'lere çekmek mümkün müdür?
O zaman ne yapmam lazım.
O zaman ne yapmam lazım.
O zaman ne yapmam lazım.
Adil Maviş'in Anlayarak Hızlı Okuma Teknikleri isimli bir kitabı var. Eğer azimli olursanız teknikleri uygularken, bir katkısı oluyor. Kitaptan çok faydalandım, tavsiye ederim.