Okuma kitabı önerisi

dragonflame35

Centipat
Daha fazla  
Bana anlaşılır içinde 1'den fazla akılda kalıcı hikayenin bulunduğu (gogol diye bir kitap okudum geçen) aynı onun gibi bir kitap lazım. Hikayeleri gerçekten güzeldi. Okuma becerimi geliştirmesi önemli. Basit seviye de çocuk kitabıda olmasın. Paragraf çözme yeteneğimin gelişmesini istiyorum.

Bana anlaşılır içinde 1'den fazla akılda kalıcı hikayenin bulunduğu (gogol diye bir kitap okudum geçen) aynı onun gibi bir kitap lazım. Hikayeleri gerçekten güzeldi. Okuma becerimi geliştirmesi önemli. Basit seviye de çocuk kitabıda olmasın. Paragraf çözme yeteneğimin gelişmesini istiyorum.
Gogol yazar değil miydi ya😀

Kitap okuyarak paragraf çözme hızınızı artırmanız güzel birşey ama okuduğunu anlamak da önemli. Okuduğu kitabın ismiyle yazarın ismini ayırt edemeyen birisi paragrafı 10 saniyede okuyup bitirse bile çıkarım yapamayacağı için soruyu yapamaz.

Nikolay Vasilyeviç'in Gogol diye bir kitabı yok, Nikolay Vasilyeviç Gogol isimli bir yazar var.

Son düzenleme:
Kitap okuyarak paragraf çözme hızınızı artırmanız güzel bir şey ama okuduğunu anlamak da önemli. Okuduğu kitabın ismiyle yazarın ismini ayırt edemeyen birisi paragrafı 10 saniyede okuyup bitirse bile çıkarım yapamayacağı için soruyu yapamaz.

Nikolay vasilyeviç'in gogol diye bir kitabı yok, nikolay vasilyeviç gogol isimli bir yazar var.

Kitapta gogol yazıyor altında da hikayeler var. demekki kitabın tek adı yok

Kitap okuyarak paragraf çözme hızınızı artırmanız güzel bir şey ama okuduğunu anlamak da önemli. Okuduğu kitabın ismiyle yazarın ismini ayırt edemeyen birisi paragrafı 10 saniyede okuyup bitirse bile çıkarım yapamayacağı için soruyu yapamaz.

Nikolay vasilyeviç'in gogol diye bir kitabı yok, nikolay vasilyeviç gogol isimli bir yazar var.

En son limitte 30 soruda 4 bazen de 3 falan çıkıyordu daha da gelişmem lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı