Okumak istememek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dostum ya okulunu değiştir yada özel okula git. Veya derslerine çalışıp durumu tersine de çevirebilirsin. Şuanda istesen de ortaokulu bırakamazsın. Liseyi bitirmen lazım en azından diplomanın olması lazım.

Dostum okumak istemiyorsan tam şu yaşından itibaren bir zanaat öğrenmek zorundasın ailen buna destek çıkacak mı? Veya neye göre okumak istemediğine karar veriyorsun?
kanka bilgisayarı çok seviyorum ve para kazanabilirim ancak ailem ve okul yüzünden yapamıyorum

Çalışırım evde sorun değl hatta edityaparım paylaşırım parada kazanırım.

Edit video tasarım yaparak para kazanamazsınız bu yaşta. Keşke herkes edit yapsaydı da para kazansaydı ama para kazanmanız çok zor bu yaşta. Ya okuyacaksınız ya da okuyacaksınız başka çare yok. Göz korkutmak olmasın ama hayat böyle bir şey.

Yaparsın sen. Ailene "okumak istemiyorum" dersen "okulu değiştirmek istiyorum" demenden daha çok kızarlar
okulu değiştirmeme izin verirler ancak okmak istemiyorum şu meb yüzünden hayatım değişti

Edit bir yere kadar işte kanka, her şey teknoloji değil. Sen okulda tek bilgi öğrenmiyorsun ki?
kanka öğreneceğimi öğrendim ama okumak istemiyorum

Çalışırım evde sorun değl hatta edityaparım paylaşırım parada kazanırım.

Dostum hangi "internetten para kazanma" adı altında yapılan videoyu izledin bilmiyorum ama bu işler öyle anlatıldığı gibi toz pembe değil senin yaşında bende ilgileniyordum bana getirisi hesabıma yatan 45TL gibi bir rakamdan fazlası olmadı kimse bir çocuğa iş yaptırmaz zaten yaşından dolayı okulu bırakmak gibi bir seçeneğin yok kanuna göre bitirmek zorundasın.

okulu değiştirmeme izin verirler ancak okmak istemiyorum şu meb yüzünden hayatım değişti
Milli eğitimin şu garip kararları konusunda hak veriyorum. Ancak önüne bakıp kendine bir hedef koyman lazım. Okuyup adam olsan edit yapmaktan çok daha fazla kazanırsın. Ayriyeten bu yaşta böyle şeyler düşünmen gayet normal.

kanka abim okumadı ve yatırım yaparak ayda 1500 dolar kazanıyor ve bende öyle olmak isiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…