Okumak istememek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
artık okulu değiştircem ama iyi arkadaşlarımdan uzak kalcam :( iştebundan dolayı okul değiştirmek istemiyorum
O zaman yine senle dalga geçmeye devam edecekler. Çok ama yeni arkadaş eski ama az arkadaştan iyidir. 7 yıllık arkadaşımdan ayrılıp daha 2 ay önce tanıştığım arkadaşlarla samimi olmuşluğum var.

Kanka okumak istemiyorum gelsinler desinler bende derim okumak istemiyorum!

Yaşından dolayı sağlıklı düşünemediğini fark ettim bu kadarı benim için yeterli istesen de istemesen de 12 yıl okuyacaksın bunun önüne geçmenin yolu yok ayrıca okul değiştirirsen arkadaşlarından uzak kalacağını söylüyorsun okulu bıraksan hepsi senle birlikte okulu mu bırakacaktı konunun gereksiz uzadığını düşünüyorum iyi sosyaller.

artık okulu değiştircem ama iyi arkadaşlarımdan uzak kalcam :( iştebundan dolayı okul değiştirmek istemiyorum
Başlarım iyi arkadaşların velet seni. Bir an önce okulunu değiştir Youtube'dan LGS nedir ne değildir araştırma yap. LGS sınavına hazırlan ve iyi bir liseye git. Gerisi gelir zaten. Hayatının kaymasını istemiyorsan bu dediğimi yaparsın kardeşim. Yoksa hapçılarla dolu okullarda mı okumak istiyorsun veya az önce karda kışta kapıma paket teslim eden kurye mi olmak istiyorsun?

galiba artık 2 yıl daha okuyup bırakcam ama ailemle okulumu değiştircem

galiba artık 2 yıl daha okuyup bırakcam ama ailemle okulumu değiştircem
Ortaokul mezunluğu geride kaldı. Lise de daha samimi olacaksın. Yaşından dolayı bunlara katlanamaman normal. Biraz daha ilerle artık sallamayacaksın zaten. Sırf dalga geçiliyor diye liseden vazgeçmek sadece senin sıkıntı çekmene neden olur. Başka işe yaramaz. Git bir liseye en azından iş bulup para kazanma oranın yükselir.

9'a geçer 2 sene üst üste kalırsın açığa geçer bitirirsin.

Ortaokul mezunluğu geride kaldı. Lise de daha samimi olacaksın. Yaşından dolayı bunlara katlanamaman normal. Biraz daha ilerle artık sallamayacaksın zaten. Sırf dalga geçiliyor diye liseden vazgeçmek sadece senin sıkıntı çekmene neden olur? Başka işe yaramaz. Git bir liseye en azından iş bulup para kazanma oranın yükselir.

Aynen benim lise serüvenim şu an ortaokuldan daha zevkli. 9 harika geçti 10 da iyi gidiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı