Okumak istememek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha çok küçüksün bunları neden dert ediyorsun ben senin yaşında forum sitelerinin ne olduğunu bilmiyordum. Eğer okumak istemiyorsan liseyi meslek lisesinde okursun.

Son düzenleme:
Sen bunu ailenle konuş. Okulunu değiştirmelerini iste. Bu korkunu ve tehlikeni anlat.

Bu arada okumamak gibi bir şey yapma. Bir süre sonra asgari ücrete tabii olacaksın. Açlık sınırı altında para alıp geçinmeye çalışacaksın yapma. Ha genel olarak okumak istemiyorsan liseye kadar oku. Sonra sanayiye git veya çıraklık okuluna git. Okumayınca ne yapacaksın? Yatacak mısın?

Bu arada İmam Hatip'ten mezun olmuş biri olarak hayatımdaki en büyük pişmanlığım orada okumuş olmamdır.

Dostum başka bir yanıt vermiştim şu anda değiştiriyorum. Tam olarak okuyamamışım. Dostum senin için en iyi olanı şu anda imam hatipten memnun olmadığını ailene bildirmek. Zaten imam hatip kadar boş bir yerde senin kalmanı istemez ailen. Sonraki sene muhtemelen normal ortaokula geçersin her ne kadar devlette olsa en azından imam hatipte olmamış olursun. Eğer ki kabul etmiyorlarsa sen o bahsettiğin kişilerle irtibatını kes ve beyninin o imam hatipte yıkanmasına izin verme. İnternet bilincinin bu yaşta olması senin entel bir çocuk olduğunuda gösteriyor onlardan üstünsün yani anlayacağın. Eğer arkadaşın yoksa gel buraya entry gir konu falan aç hatta Discord'dan konuşabiliriz.

Kanka okumak istemiyorum.

Kardeşim benim lise mezunu olmayana kasiyerlik bile vermiyorlar ortaokul terk ile seni belediye de işci olarak bile almazlar ileride baban annen emekli olunca sana emekli maaşlarıylamı bakacaklar utanmayacak mısın bunları yaptığın için yüzlerine bakabilecek misin? Bak daha yolun başındasın ailenle konuş düz ortaokula geç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…