Merhaba. PC Part Picker sitesi ile şu an mümkün olabilecek en güçlü oyun ve render sistemini topladım... Görüşünüz nedir?
Onları ben de seçecektim ama vazgeçtim çünkü o işlemci ve ekran kartı ailesi yapay zeka eğitimi ve tam olarak workstation sınıfına giriyor. Ben ise en üst sınırda gaming ve render sistemi yapmak istedim.Intel Xeon CPU'lar dahil edilseydi, daha da pahalı olabilirdi. Ayrıca NVIDIA RTX A serisi GPU'lar...
Sonuçta aşırı zenginsen, herşeyin en sonunu istersin, değil mi? O kadar anakart ve destekleyen kasa aldıktan sonra, tüm slotu en iyi M.2 SSD ve HDD'lerle doldurmak güzeldir. Ayrıca benim 240 GB SSD, 1 TB HDD ve 1 TB Harici HDD'im var ama dolmak üzere, yetmiyor. Böyle bir sistemim olsa herhalde depolama da epey rahat ederdim. Birde 2 TB Google Drive dolmak üzere birde o var...RTX A6000 render konusunda daha güçlü sanırım. Oyun sistemi olmuş bu. Bu arada o kadar harddiski ne yapacaksın? Her biri 22 TB bir de.
RTX A6000 render konusunda daha güçlü sanırım. Oyun sistemi olmuş bu. Bu arada o kadar hard diski ne yapacaksın? Her biri 22 TB bir de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.