Olabilecek en ucuz DDR5 LGA 1700 anakart önerisi

Hocam RAM'leri satıp DDR4'e geçip D4 anakart aldıktan sonra ileride tekrar DDR5 dönme fikri?

Hocam zaten DDR4'ten DDR4'e geçmiş olurum o şekilde 😃. Yaklaşık 1 ay sonra yurt dışından anakart gelecek. Ondan dolayı DDR5 LGA 1700 anakart lazım.

3070'e veda vakti geliyor mu yoksa sadece 5600e mi 😃

Yok hocam 3070'e veda etmem. Çok memnunum. Gram ses çıkarmıyor. 5600X de güzeldi fakat anakart biraz özel olduğundan LGA 1700'e geçeyim dedim. AM5 anakart için en az 20.000tl'yi elden çıkarmam gerekiyordu.

Noctua bir de senin 3070 miss gibi kart LGA 1700 soket kapandı yurt dışı Ultra serisi daha iyi olmaz miydi fiyatlardan bihaberim ama.

Yani evet daha iyi olurdu. Ama zaten benim için performans pek de önemli bir etmen değil. 30FPS olsa yine oynarım oyunu. Biraz da anakartı görüntü için aldım. İncelemesini yaparım muhtemelen geldiğinde. TR'de veya yurtdışında gördüğüm kadarıyla yapan yok.

Yani evet daha iyi olurdu. Ama zaten benim için perfoırmans pek de önemli bir etmen değil. 30FPS olsa yine oynarım oyunu. Biraz da anakartı görüntü için aldım. İncelemesini yaparım muhtemelen geldiğinde. TR'de veya yurt dışında gördüğüm kadarıyla yapan yok.

Senin kasa cok tatlidir şu an Noctua 3070 Noctua fan falan anakartta uyumlu görsele sahipse çok güzel olur beklerim incelemeyi takipteyim zaten 😃

Yani evet daha iyi olurdu. Ama zaten benim için performans pek de önemli bir etmen değil. 30FPS olsa yine oynarım oyunu. Biraz da anakartı görüntü için aldım. İncelemesini yaparım muhtemelen geldiğinde. TR'de veya yurt dışında gördüğüm kadarıyla yapan yok.

Hocam simdi anakart değişeceksiniz DDR5 RAM alıp Intel islemciyi 1500TLIK bir anakartta kullanabilirdin destekliyor DDR4 platformu çoğu hiç düsündün mu?

Senin kasa cok tatlidir şu an Noctua 3070 Noctua fan falan anakartta uyumlu görsele sahipse çok güzel olur beklerim incelemeyi takipteyim zaten 😃

Hocam simdi anakart değişeceksiniz DDR5 RAM alıp Intel islemciyi 1500TLIK bir anakartta kullanabilirdin destekliyor DDR4 platformu çoğu hiç düsündün mu?

Evet düşündüm fakat eski anakartı RAM'i işlemciyi daha demin sattım. Yani DDR4'e geçmek için DDR4 RAM almam lazım. Alırsamda tekrar satmak lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı