İnceleme Olaf Mini Yazıcı

Ben ruluolarin 10 tanesini kirtasiyeden 35 liraya aldim. Siz de bakin bence. Elle cizim yapilamamasi kotu. Varsa da ben bulamadim. Onun disinda 50 liradan alinabilecek maksimum verimi veriyor.
Var diye hatırlıyorum, ki var eminim. Ayrıca, 2 farklı uygulama desteği var. İkisini de incelediniz mi?

Ben ruluolarin 10 tanesini kirtasiyeden 35 liraya aldim. Siz de bakin bence. Elle cizim yapilamamasi kotu. Varsa da ben bulamadim. Onun disinda 50 liradan alinabilecek maksimum verimi veriyor.

Fiyat gerçekten iyiymiş uygulama içinde el çizimi olmaması olayını bilmiyorum. Çok kurcalamadım. Belki diğer uygulamada vardır farklı bir uygulamada çizim yapıp ekran görüntüsü eklenebilir belki.

Bende 49 liraya aldım. Fakat bende bluetooth görmüyor. iPrint denedim bluetooth görmediği için zaten bağlantı listesinde çıkmıyor. Fun Print bağlanır gibi oluyor bluetooth'a da bağlantı getiriyor ama uygulama anasayfaya atıyor. Sanırım ben elendim.

Edit: Fun Print uygulamasında çalıştı.

Son düzenleme:

İlk denememde bende de bağlanmamıştı hemen sonradan kendi kendine bağlanmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…