Mimar20 Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.275 Çözümler 5 21 Nisan 2022 #21 xwxberkay2 dedi: Global C states i BIOS'dan kapattım bir daha donma olmadı. Genişletmek için tıkla... Ben de deneyeceğim, umarım işe yarar.. xwxberkay2 dedi: Global C states i BIOS'dan kapattım bir daha donma olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam nerden ayarladın ben ne yaptıysam bulamadım bu c states'i. Son düzenleme: 22 Nisan 2022
xwxberkay2 dedi: Global C states i BIOS'dan kapattım bir daha donma olmadı. Genişletmek için tıkla... Ben de deneyeceğim, umarım işe yarar.. xwxberkay2 dedi: Global C states i BIOS'dan kapattım bir daha donma olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam nerden ayarladın ben ne yaptıysam bulamadım bu c states'i.
xwxberkay2 Decapat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 103 23 Nisan 2022 #22 Mimar20 dedi: Ben de deneyeceğim, umarım işe yarar. Hocam nereden ayarladın ben ne yaptıysam bulamadım bu C States'i. Genişletmek için tıkla... BIOS'da CPU kısmında diye hatırlıyorum biraz kurcalarsan bulursun.
Mimar20 dedi: Ben de deneyeceğim, umarım işe yarar. Hocam nereden ayarladın ben ne yaptıysam bulamadım bu C States'i. Genişletmek için tıkla... BIOS'da CPU kısmında diye hatırlıyorum biraz kurcalarsan bulursun.
Mimar20 Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.275 Çözümler 5 23 Nisan 2022 #23 xwxberkay2 dedi: BIOS'da CPU kısmında diye hatırlıyorum biraz kurcalarsan bulursun. Genişletmek için tıkla... Buldum kapattım ama işe yaramadı..
xwxberkay2 dedi: BIOS'da CPU kısmında diye hatırlıyorum biraz kurcalarsan bulursun. Genişletmek için tıkla... Buldum kapattım ama işe yaramadı..
xwxberkay2 Decapat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 103 23 Nisan 2022 #24 Mimar20 dedi: Buldum kapattım ama işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum o zaman dostum bende öyle çözüldü.
Mimar20 dedi: Buldum kapattım ama işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum o zaman dostum bende öyle çözüldü.