Olay Görüntüleyicisi'nde DCOM uyarısı

Makaleler
80
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Programcısı
Profil Kapağı
1525088093
Olay Görüntüleyicisinde DCOM uyarısı alıyor musunuz? Format atmama rağmen bu tür uyarılar alıyorum. Bir türlü çözemedim. Her türlü izin ayarını da denedim olmuyor. Bir tek bende mi var bu uyarı merak ettim. Eğer sizde de varsa bu tarz bir uyarı paylaşır mısınız?

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Evde 3 bilgisayar var hepsinde de bu problem var, format atsanız dahi düzelmez, herhalde evdeki elektrik sistemi arızalıdır dedim kasayı sırtlandım ve kuzenimin evine gittim, orada da aynı problemi yaptı genelde bir program açarken bu sorunu yazıyor Olay Görüntüleyicisi, sonra takmadım belki oturduğum şehirde (Amasya) bir sıkıntı vardır dedim, 2 ay sonra Ablamlara (Sivas) giderken kasayı da götürdüm taktım onların HDMI ile televizyona ve baktım oda ne, yine aynı hata galiba bu sorundan kurtuluş yok dedim ve artık hiç kafama bile takmıyorum.

Ben bir etkisini görmedim. Ne işe yariyor bu onuda bilmiyorum.
Sisteme bir etkisi olmuyorsa çok da kafayı takmayın, benim sistemimde de aynısı oluyor, DCOM hatası ne demek oluyor bilmiyorum ancak olay görüntüleyicisinde olan her uyarı nedeniyle endişelenmenize gerek yoktur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı