Olay görüntüleyicisinde olay sayısı çok mu fazla?

Dariahlazatova

Hectopat
Arkadaşlar ''Windows Reporting'' sorunu ile karşılaştığım için olay görüntüleyicisine bakmak istedim ama şok oldum. Sizce de bu değer çok fazla değil mi? Korkuyorum açıkçası. Format atmam gerektiğini düşünüyorum. Sistemim daha 7 aylık. Ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• olaylar.png
    51,1 KB · Görüntüleme: 118
Sisteminiz nedir hocam? Çoğu olaylar Windows'ta görülebilir. 10016 ve 1000 gibi. Windows ve sürücüleri güncel tutun. Sistemde kapanma ve reset atma sorunu yoksa, endişelenmeyin.

Sisteminiz nedir hocam? Çoğu olaylar Windows'ta görülebilir. 10016 ve 1000 gibi. Windows ve sürücüleri güncel tutun. Sistemde kapanma ve reset atma sorunu yoksa, endişelenmeyin.
O tarz sorunlar yok hocam ama eskisi gibi hızlı değil. Okuma hızı 200MB düştü. Hamlaşmış gibi hissediyorum sistemi. Ve olay görüntüleyicisinde olan çoğu şey hata korktum açıkçası. Onun haricinde eskiden pc'yi başlattığım zaman ram ışıkları otomatik yanardı. Şimdi sistem açılınca ICUE ile beraber yanıyorlar. Yani ilk zamanlardaki gibi hızlı olmadığını düşünüyorum. Format atarsam şahsen rahatlarım tertemiz olmuş olur.
- İşlemci: Ryzen 5 3600
- Anakart: Msi Mag B550 Tomahawk
- Ram: Corsair Vengeance 2x8 3200Mhz CL16
- Ekran Kartı: Asus Rog Strix RTX 2070
- SSD: Samsung 860 Evo 500GB

Sistem güzel hocam. PSU nedir?

Atabilirsiniz hocam. Windows güncellemisini eksiksiz olarak yapın.

Atabilirsiniz hocam. Windows güncellemisini eksiksiz olarak yapın.
Bu kadar olay gözükmesinin sebebi nedir? Üzülerek söylüyorum ki çok fazla korsan oyun kullanıyorum ve o yüzden bilgisayarıma zarar gelmiş olabileceğini düşünüyorum. Her ne kadar bu işi uzun zamandır yapıyor ve güvenilir yerlerden indiriyor olsam da sonuçta korsan ne olacak bilemiyoruz.

Elbette etken hocam. Çoğu korsan oyunda virüs programı sebep olabilir. 10016 hataları bu sebeple oluşmuş olabilir.

Elbette etken hocam. Çoğu korsan oyunda virüs programı sebep olabilir. 10016 hataları bu sebeple oluşmuş olabilir.
Sistemi pek kullanmıyorum şu sıralar. Mining için açık duruyor. Mining sonu yani 1 ay sonra sisteme güzel bir format atmak ve korsan içerikten uzak durmak sistemi hem uzun ömürlü hem de sağlıklı yapacaktır hocam siz ne dersiniz? O formatı kafaya koydum denebilir.

Atın hocam. Zararı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…