Old-school rap müzik önerisi

Old-school rap müzik önerebilir misiniz?
Ne kadar oldschool tartışılır ama Sansar Salvo-180KM, Fuchs-Vaktimiz Yok, Sansar Salvo-Paranı Verdim, Ceza-Mürekkep Doldurdum, İslamic Force vesaire dinlenebilir. En iyisini unuttum söyleyeyim. Hidayet Türkoğlu-Bu Bir Takım Oyunu Iııııııı Iıııııı. Bu da çok iyidir.

Son düzenleme:
Paranı verdim TR rap diss tarihinin en iyilerindendir.
Tabii ki öyle. Çok çok kaliteli. Eş Zamanlı Operasyon da öyle.

Paranı Verdim'in en sevdiğim kısmı.
Kadıköy, word up
Bakırköy, word up
34, word up
İstanbul, word up
Kadıköy, word up
Bakırköy, word up
34, word up
İstanbul, word up!

Kimse Farazi V Kayra'nın yaptığı şarkılardan bahsetmemiş sanırım gördüğüm kadarıyla.

Mesela Yani
Mertel Kasetçilik
Emekli Kahvesi
Hayırsız Evlat
Çok Yaşlıyım
Alt Geçit

Bu şarkıların hepsi Farazi V Kayra'nın şarkılarıdır. Dinlemenizi şiddetle tavsiye ederim.

Kimse Farazi V Kayra'nın yaptığı şarkılardan bahsetmemiş sanırım gördüğüm kadarıyla.

Mesela Yani
Mertel Kasetçilik
Emekli Kahvesi
Hayırsız Evlat
Çok Yaşlıyım
Alt Geçit

Bu şarkıların hepsi Farazi V Kayra'nın şarkılarıdır. Dinlemenizi şiddetle tavsiye ederim.
Hikaye bitti çoktan, Çatımda radyolar, Tutmayan kuponlarım var, Ölüler konuşamaz, Savrulur zaman, Hissederdim, Gidiyorum ben, Kent Orman Müdavimleri, Haciz. Bunlarda dinlenmeli bence.

Hikaye bitti çoktan, Çatımda radyolar, Tutmayan kuponlarım var, Ölüler konuşamaz, Savrulur zaman, Hissederdim, Gidiyorum ben, Kent Orman Müdavimleri, Haciz. Bunlarda dinlenmeli bence.
Hepsini severek dinliyorum. Özellikle Hayalet Islığı albümü kendi başına bir kitap niteliğinde. Dinlemek isteyen arkadaşlara şiddetle taviye ederim. Ayrıca bir yanlışımı düzelteyim ''Çok Yaşlıyım, Hayırsız Evlat ve Mesela Yani'' sadece Kayra'nın yaptığı şarkılardır. Farazi ile araları bozulduktan sonra yapmıştır. Ama Farazi ile yaptıkları parçalar ayrı, Kayra'nın tek başına kafa yorduğu parçalar ayrı güzel.

Forumda Spotify Playlist paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama şimdilik dinlediklerimi şöyle buraya bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı