Old Spice Bearglove vs Wolfthorn

• Konuyu başlatan tuxn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.126

tuxn

Centipat
Şu anda captain roll on kullanıyorum. Ter kokusunu çok iyi engelliyor fakat kokusunu pek beğenemedim. Ayrıca tarihi geçtiği için kaşındırıyor. Hangisini almamı önerirsiniz? Kokuları nasıldır? Başka bir öneriniz var mı?

Old Spice kaliteyi çok bozdu geçen yıl sabah kullanırdım ertesi güne kadar ter kokusu olmazdı şimdi kullanıyorum 5 saat sonra ter kokusu geliyor.

Night Panther'in kokusu çok iyi.

Wolfthorn aldım bile. Daha sonra night panther alabilirim.

Old Spice kaliteyi çok bozdu geçen yıl sabah kullanırdım ertesi güne kadar ter kokusu olmazdı şimdi kullanıyorum 5 saat sonra ter kokusu geliyor.

Captain olan 1 gün civarı gidiyordu. İleri de memnun kalmazsam farklı bir markaya yönelebilirim. Önerdiğiniz farklı bir roll on veya deodorant var mı?

Captain olan 1 gün civarı gidiyordu. İleri de memnun kalmazsam farklı bir markaya yönelebilirim. Önerdiğiniz farklı bir roll on veya deodorant var mı?

Axe yeni roll onları çıkmış kullandım beğendim ve aynı zamanda Axe premium Collection deodoranlarınıda kullandım memnun kaldım.

Hocam memnun kaldınız mı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı