Suçlu kişiyi söylemek ban sebebi olmamalı, sonuçta Steam hesabınız bile olsa sizin özel bir hesabınızı diğer 2 arkadaşla bilrikte rahatsız etmiş. Hem de küfürlerle. Söyleyin, bir şey olmaz.
Benim amacım söyleyip rezil etmek değil, böyle gizemli konuşarak rezil etmek. O kişi zaten kendini biliyor ve şu an utanıyor. O yüzden daha fazla bir şey yazmayacağım.
Arkadaş bayağı bayağı yandı tutuştu şu an. Steam'den engellemiş, arkadaşlık isteği atmıştım silmiş, Technopat Steam grubundan çıkmış, yorum da yazamıyor.
Arkadaş bayağı bayağı yandı tutuştu şu an. Steam'den engellemiş, arkadaşlık isteği atmıştım silmiş, Technopat Steam grubundan çıkmış, yorum da yazamıyor.
Aynen, bu utanç ve korku yeter ona. Bir daha insanlara küfür edip rahatsız etmez. Ayrıca ismini de vermiyorum. Eğer bir daha rahatsız edecek bir harekette bulunursa bu kez yazacağım, merak etmeyin.
İnsanların profiline veya herkese görünür olduğu bir yerden rahatsız etmek herkesin haddine değil. Bir kişi o şeyi istemiyorsa yapmayacaksın, hala daha arsız gibi yapmaya devam ediyorsan bir yerde pes edeceksin yoksa böyle üstüne düşerler eninde sonunda yanan sen olursun. Bu mesajı okuyorsan kendine bir an önce çeki düzen ver, boş işlerle uğraşma kimsenin canı sıkılmasın. Güzel yorum yapsan zaten bir şey demiyoruz, yap eyvallah ama sen cılkını çıkarıyorsun.