solomon.kane
Hectopat
Daha fazla
Hocam farkı ne oluyor bunların? Nasıl anlıyoruz kaçıncı nesil olduğunu? Özellik hz vs aynı gibi gözüküyordu.34 inc olanlari direk ele ilk nesil panel onlar. Şu an en F/P cihaz g8.
Samsung Odyssey OLED G8 G81SF LS32FG812SUXUF 32" 0.03 ms 4K Pivot 240 Hz OLED Oyuncu Monitörü - idefix
Samsung Odyssey OLED G8 G81SF LS32FG812SUXUF 32" 0.03 ms 4K Pivot 240 Hz OLED Oyuncu Monitörü ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Led Monitörler ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Bu 60 bin liraya kadar satilan cihazlarla ayni panele sahip, 3. nesil QD OLED.
He hocam bir de lenovonun monitörü 45 binden 35 bine düşmüş yeni ve 240 hz. bir de 2024 sonunda çıkmış sanırım. O ürün de mi ilk nesil? Yoksa 3. nesil mi? O baya alınabilir gibi gelmişti bana. Dell de aynı şekilde tutulan yeni bir model diye biliyorum.Hocam farkı ne oluyor bunların? Nasıl anlıyoruz kaçıncı nesil olduğunu? Özellik hz vs aynı gibi gözüküyordu.
Bir de sence 34 inç 21:9 ultra widel modeller mi alınmalı yoksa 31-32 inç 16:9 lar mı?
Kullanma amacım çoğunlukla dizi film izlemek olacak. %65-70 dizi,film izleme %30-35 hikayeli oyunlar oynama şeklinde bir kullanımım olacak. Onun dışında iş, günlük kullanım, fps oyunları vs. yok. Aslında tv almayı düşünüyordum ama odamda pek yer yok ve karşı duvar uzak kalıyor 65-75 inç almam gerekiyor onun için hem alan yok hem de o inç de oled alamam zaten. O yüzden monitörü tv gibi kullanıp bir de oyunları güzelce oynarım diye düşündüm.
Lenovo gen 2.Hocam farkı ne oluyor bunların? Nasıl anlıyoruz kaçıncı nesil olduğunu? Özellik hz vs aynı gibi gözüküyordu.
Bir de sence 34 inç 21:9 ultra widel modeller mi alınmalı yoksa 31-32 inç 16:9 lar mı?
Kullanma amacım çoğunlukla dizi film izlemek olacak. %65-70 dizi,film izleme %30-35 hikayeli oyunlar oynama şeklinde bir kullanımım olacak. Onun dışında iş, günlük kullanım, fps oyunları vs. yok. Aslında tv almayı düşünüyordum ama odamda pek yer yok ve karşı duvar uzak kalıyor 65-75 inç almam gerekiyor onun için hem alan yok hem de o inç de oled alamam zaten. O yüzden monitörü tv gibi kullanıp bir de oyunları güzelce oynarım diye düşündüm.
He hocam bir de lenovonun monitörü 45 binden 35 bine düşmüş yeni ve 240 hz. bir de 2024 sonunda çıkmış sanırım. O ürün de mi ilk nesil? Yoksa 3. nesil mi? O baya alınabilir gibi gelmişti bana. Dell de aynı şekilde tutulan yeni bir model diye biliyorum.
Dell ve gigabyt peki?Lenovo gen 2.
Dell ve Gigabyte peki?
Bir de nasıl anlıyoruz hangi nesil olduğunu ve ne fark ediyor? Nesiller arasında ciddi farklar var mı?
teşekkürler hocam. Yani o zaman gen 4 de daha 27" inçin üzerine çıkılmadı. Zaten bir tek gigabyte ın 27 inç modelini görmüştüm onun da stoğu yok sanırım şuan. CES 2026 6-9 ocakmış 3 hafta var beklerim aslında bir şey yokmuş. Orada mı tanıtılacak yeni monitörler? Peki gelmesi satılması ne zamanı bulur? Stok sıkıntısı olur mu? Bir de bu 3. nesil 2. nesil oledlerin fiyatları düşer mi 4. nesiller tanıtılınca?Tabloda nelerin geliştiği yazıyor. 4K 27" olanlar gen 4, 32" olanlar gen 3. gen 4 de dayanıklılık Samsung'un iddiasına göre en az 2 katına çıktı. Ki takip ettiğim kadarıyla da dayanıklılık bakımından iyi bir fark var.
Eki Görüntüle 2621516
Ayrıca ces 2026 ya çok az kaldı, gen 4 ultrawide çıkacak. 2 nesil atlama olacak yani. Ben olsam şu an OLED almaz yeni nesili beklerdim.
ASUS'tan gen 4 sızıntıları geldi bile. Ultrawide 360Hz gen 4 QD-OLED.
Eki Görüntüle 2621518
Hocam 4. nesiller gelecekmiş sanırım. Beklemek mantıklı değil mi? 4. nesil tanılınca bunların fiyatı da düşmez mi bir de?Daha fazla zam gelmeden g8'i satin al.