OLED monitör önerisi

Bütçe
40000
Teşekkürler hocam. Yani o zaman gen 4 de daha 27" inçin üzerine çıkılmadı. Zaten bir tek Gigabyte'ın 27 inç modelini görmüştüm onun da stoğu yok sanırım şu an. Ces 2026 6-9 Ocakmış 3 hafta var beklerim aslında bir şey yokmuş. Orada mı tanıtılacak yeni monitörler? Peki gelmesi satılması ne zamanı bulur? Stok sıkıntısı olur mu? Bir de bu 3. nesil 2. nesil OLED'lerin fiyatları düşer mi 4. nesiller tanıtılınca?
Bekleyip 32 veya 34 inç bir 4. nesil OLED almak daha mantıklı gibi geldi 1-2 ay içerisinde gelecekse.

TR'ye gelmesi mart-nisan ayını bulur. Ama ben yine de bekler yeni teknolojileri görür ona göre hareket ederdim. Kendim de monitör ya da TV yükseltmesi yapmayı düşünüyorum, bu yüzden acele etmemek için bekliyorum. Yeni modeller tanıtılacak.

@solomon.kane

21:9 ultrawide için yeni modellerin lansmanı yapılacak az süre kaldı.
Çok iyi. Peki fiyat olarak çok yüksek olur mu sizce?
Bir de hocam şu konuda da çok kararsız kaldım. Amacım dizi, film izlemek ve bazen hikayeli oyunlar oynamak. Bu senaryoda 21:9 ultra wide monitör mü almalıyım yoksa 16:9 mu ondan emin olamadım.

Bütçen kisitli, beklemek cok riskli olur senin icin. Yeni nesil panellerin fiyatini ongormek imkansiz. Ulkeyi yoneten hainler yalanla dolanla enflasyonu dusuk tuttular her zamanki gibi. İki uc ay icinde kuru serbest birakacaklar, Türk lirasi sert deger kaybedecek yine. Yeni vergiler ya da vergi zamlarida bekliyorum, yeni nesil paneller geldiginde eskileri bulmak daha da zorlasacak, fiyatlarinin da diger etkenlerden dolayi dusmesini beklemiyorum.

TR'ye gelmesi mart-nisan ayını bulur. Ama ben yine de bekler yeni teknolojileri görür ona göre hareket ederdim. Kendim de monitör ya da TV yükseltmesi yapmayı düşünüyorum, bu yüzden acele etmemek için bekliyorum. Yeni modeller tanıtılacak.
Anladım, yeni modelleri çok merak ettim açıkçası. En azından tanıtıma kadar beklemek mantıklı gibi duruyor zaten bir aydan kısa bir süre kalmış. Ona göre hareket etmek en mantıklısı gibi.

Bütçen kisitli, beklemek cok riskli olur senin icin. Yeni nesil panellerin fiyatini ongormek imkansiz. Ulkeyi yoneten hainler yalanla dolanla enflasyonu dusuk tuttular her zamanki gibi. İki uc ay icinde kuru serbest birakacaklar, Türk lirasi sert deger kaybedecek yine. Yeni vergiler ya da vergi zamlarida bekliyorum, yeni nesil paneller geldiginde eskileri bulmak daha da zorlasacak, fiyatlarinin da diger etkenlerden dolayi dusmesini beklemiyorum.
Maalesef trde fiyatlar hep artmaya meyilli fakat yeni nesilde ciddi farklar olacaksa beklemek mantıklı gibi geldi en azından tanıtıma kadar beklemek 20 günde bir şey kaybettirmez gibi şuanlık. Almışken kaliteli son teknoloji olmasını istiyorum ki uzun süre kullanabileyim. Bir de oled olduğu için yanma vs. hep düşündürüyor. Yeni nesilde muhtemelen o açıdan da gelişme olmuştur diye düşünüyorum. Bütçe konusu da şöyle ben dediğim gibi biraz TV amaçlı kullanacağım o sebeple 35-40 bine kadar ideal gibi geliyor fakat daha yukarısına çıkarsam da TV fiyatlarına çıkıyoruz bu sefer de monitöre o kadar para vermek mantıksız gibi gelmeye başlıyor. Yani örneğin 60 bin vereceksem monitöre vermem gider oled TV alırım yani. Odamda çok yer kaplamasın ve o kadar para vermeyeyim hem hibrit de kullanırım pc-tv şeklinde diye oled monitör düşündüm. Fakat o konuda da doğru mu yapıyorum emin değilim hala. Amacım en kaliteli keyifli şekilde dizi, film sinema keyfi yaşamak. Tablet de düşündüm fakat onların ekranı küçük yakından izlemek göz yorar gibi geldi.

Pc oyunlarında bile bazen yeri geliyor doğal desteği olmayabiliyor bu arada bilgin olsun. Kendin bakman lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı