Merhabalar. Ben de bu TV'yi almadan önce 2 ay temiz araştırdım. izlemediğim ekran incelemesi kalmadı. Yurtdışı bahsediyorum tabi, ingilizce kaynaklardan. Bu TV'den önce, "monitör olsun, hani TV'den iyidir, amacı bu sonuçta" diyerekten bunu alayım dediğim her ekranın ülkede olmadığını fark ettim. Yani OLED yok ülkede. Sonra OLED olmayan geçici bir ekran alim ama güzel 32" ya da daha fazla olsun dedim, bulduklarımın ABD nin neredeyse iki katı fiyatında olduğunu gördüm.
Ben de dizayn-animasyon-editle uğraşıyorum, günümün çoğu bunla geçiyor. 2 tane 27" vardı, 4 yıl sonra yeter dedim. Zaten başka şansım yoktu. Çok çok olmazsa TV olarak kullanırım dedim aldım.
Abim olay buymuş. Her şeyi gözüm dönmüşçesine yapıyorum. Bir kaç destek program kullanıyorsun yanında, mesela alet bilgisayarla beraber açılıp kapanıyor. Yazı için başka program var, fontları biraz daha netleştiriyor. Ben bir sıkıntı görmedim. Saydığınız her şeyi gayet güzel yapıyorum. Bence boyuna hiç takılmayın, 48" büyük gelir ama 42" sizi içine sokuyor. Multiplayer FPSlerde kasmak zor olabilir, ekran büyük, adamı direk göremeyebilirsin ama ben diğer tarz oyunlarda daha başarılı oldum çünki ne olduğunu net görüyorum
.
İngilizceniz varsa reddit de OLED ekran kanalları var. C2 zaten namı yürüyen bir ekran. Cam panel olması büyük bir artı. Direk pencere filan varsa biraz yansıma olur, ona bir şey diyemem ama direk ışık yoksa ekran müthiş.
Alırsın artık
Yani yine diyeceğim, seçenek yok zaten. Bu da çok zor bulunuyor ülke de. Ha beklerim biraz dersen Ağustosa C3 çıkacak ama bundan tek farkı %20 daha aydınlık, başka cacık yok, ben de o yüzden beklemedim.