OLED monitör tavisyesi

Bu ekran benim kaderim alıyorumBİzleri aydınlattığın için teşekkürler

Bende bugün aldım. @arandur sağolsun, sayesinde epey aydınlandık ve karar vermemde çok etkili oldu .Tekrardan kendisine teşekkür ederiz.
Hayırlı olsun! 27" büyük, fazlasını ne yapacaksın, göremezsin bile diğenlere kapak olarak büyüyoruz

Hayırlı olsun! 27" büyük, fazlasını ne yapacaksın, göremezsin bile diğenlere kapak olarak büyüyoruz
Evet, gittim mağazada baktım oturma mesafeme göre bile baktım. Hatta bana küçük bile geldi bilemiyorum, bakalım eve masama gelsinde o zaman daha net belli olur gibi.

Sadece belki rekabetçi FPS oyunları oynamak zor olabilir, mide bulandırabilir belki bilemedim. Deneyimleyince ancak net bir karar verilir bu konuda. Ama ben zaten sadece hikayeli oyunlar oynayan birisiyim, online/multiplayer için vaktim ve sabrım yok

Dimi ya, multi oynayıp niye sinir edesin kendini. 42" güzel. 42" de ortaya baktığında hakim olabiliyorsun. 48" de çok hareket gerekir uçtan uca. Ben de büyük ekran hastasıyım ama klavye önünde sınırım bu gibi.

Aynen öyle hocam valla. 48" bence fazla gibi. Sınır 42" gibi geliyor banada.

FPS Oyunları deneyimleme şansın oldu mu acaba ? Oralarda takip edebiliyor musun, neticede e-sporcu değiliz amatör oyuncuyuz yani o gözle bakmak lazım

Ben çok oyun oynamıyorum. Doom denedim çok zevkli geldi tabii, ama multiplayde zevk çok önemli değil, zaten yaşlı başlı adamım, adamı görecek, fareyi çekecem, ateş edecem derken oyun bitiyor .

Şimdi Warhammer TotalWar 3 hafta sonluğuna bedava olmuş, ona girişicim, indiriyor alet.

Hala ihtimal var. Bunun önüne geçmek içinde tamamen önlem alamazlar çünkü yapısından kaynaklanan bir sorun.

Hala ihtimal var. Bunun önüne geçmek içinde tamamen önlem alamazlar çünkü yapısından kaynaklanan bir sorun.
Alıyorlar. Önlem alırsın. Eskiden LCD'lerde ölü pixel neredeyse normal karşılanıyordu. Şu an da bile 1-2 tanesi garantiye girmiyor ama ölü pixel ihtimali de neredeyse yok denecek kadar aza düştü.

OLEDlerin sorunu, aynı OLED tanesinin devamlı açık kalarak, bir süre sonra değişememesi. Şimdi, Pixel atlatma, kapanınca toptan yıkama, ekstra soğutma gibi önlemler var. Aynı zamanda OLED taneleri de çok gelişti.

Ben aylardır OLED forumlarında redditlerde takılıyorum. Sorunlar oluyor ama içlerinde yanma yok. İnsanlar CX serilerini bile monitor olarak kullanıyor yıllardır. Bunun yanında LG yanmaya garanti veriyor 2 sene. Yine de garanti istiyorsan dediğim gibi biraz daha fazla vererek bunu 4 yıla çıkarma şansın var.

İhtimal var mı? Var.. ama Türkiye koşullarında bir gün içinde ölme ihtimalinden çok daha az. Yani hayatta kalırsan, OLED de yanmaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…