OLED monitör tavsiyesi

Bütçe
35.000

aburakc

Decapat
Daha fazla  
Monitör
Oled Monitör

Bu üç monitörden birini almayı düşünüyorum. Hangisini seçeceğim konusunda kararsızım. Kullanıcı yorumu olarak hangisini tercih etmeliyim? Şimdiden teşekkür ederim.

3 Monitöründe aralarında neredeyse hiçbir fark yok Asusun Hz diğerlerine göre düşük ama bildiğim kadarıyla 200 den sonrası çok fazla fark etmiyor. Parlaklık açısından Asus diğerlerine göre daha iyi görünüyor.

Recep abi çoktan kutu açılımını yapmış bi bak istersen ona göre karar ver
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3 Monitöründe aralarında neredeyse hiçbir fark yok Asusun Hz diğerlerine göre düşük ama bildiğim kadarıyla 200 den sonrası çok fazla fark etmiyor. Parlaklık açısından Asus diğerlerine göre daha iyi görünüyor.

Recep abi çoktan kutu açılımını yapmış bi bak istersen ona göre karar ver
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

WOLED monitörde HDR çok daha sorunlu. Ayrıca parlaklık olarak beyaz parlaklığı daha iyi ancak QD-OLED ler diğer renklerde daha canlı ve derin renkler sunuyor. Bu seçenekler arasında Alienware en mantıklısı gibi gözüküyor.

WOLED monitörde HDR çok daha sorunlu. Ayrıca parlaklık olarak beyaz parlaklığı daha iyi ancak QD-OLED ler diğer renklerde daha canlı ve derin renkler sunuyor. Bu seçenekler arasında Alienware en mantıklısı gibi gözüküyor.
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Aorus daha çok indirime girdiği için hemen hemen aynı özelliklerde olduğu için onu aldım.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Aorus daha çok indirime girdiği için hemen hemen aynı özelliklerde olduğu için onu aldım.

Sanırım macOS kullanıyorsunuz. Ürün geldiği zaman, metinler nasıl gözüküyor işletim sisteminde paylaşabilirseniz çok memnun olurdum.

Sanırım macOS kullanıyorsunuz. Ürün geldiği zaman, metinler nasıl gözüküyor işletim sisteminde paylaşabilirseniz çok memnun olurdum.
Yok Windows 11 kullanıyorum ve yazı metinleri söylenenlerin aksine gayet iyi . Bundan önce Agon pro nun oledini almıştım . Açıkçası banamı öyle denk geldi yada panelde mi sıkıntı var bence çok kötüydü . Ama bu harika bir monitör olmuş . Tabi son olarak İps monitörümde var beyaz zeminde o daha parlak gözüküyor.

Yok Windows 11 kullanıyorum ve yazı metinleri söylenenlerin aksine gayet iyi. Bundan önce Agon Pro'nun OLED'ini almıştım. Açıkçası banamı öyle denk geldi ya da panelde mi sıkıntı var bence çok kötüydü. Ama bu harika bir monitör olmuş. Tabii son olarak IPS monitörümde var beyaz zeminde o daha parlak gözüküyor.

Merhaba bende OLED monitör almayı düşünüyorum, siz beğendiniz mi, tavsiye eder misiniz? Ben Alien ware ile LG modelllerinin arasında kaldım. Eğer Gigabyte önerirmisiniz?

Merhaba bende OLED monitör almayı düşünüyorum, siz beğendiniz mi, tavsiye eder misiniz? Ben alien ware ile LG modelllerinin arasında kaldım. Eğer Gigabyte önerir misiniz?

Merhaba evet güzel bir monitör tavsiye ederim. Açıkçası bende Alienware ve Gigabyte arasında kalmıştım. Rtings değerlemesinde daha önde olduğu ve fiyat olarak da daha uygun olduğu için Gigabyte'ı tercih ettim. Son olarak hoparlör olması da güzel harici hoparlör kullanmayı sevmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı