OLED monitör tavsiyesi

cmb19

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. OLED monitör almak istiyorum. Aşağıdaki 2 model arasında kaldım. Hangisini almak mantıklı olur?

Bütçeyi az daha arttırırsan: ASUS 27" PG27AQDM 0.03Ms 240HZ OLED 2K FreeSync/G-Sync DP HDMI Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bende 480hzi var geçekten genel olarak renk kalitesi malzeme kalitesi Samsung ve MSI'dan daha iyi.

Sormayın çok kaliteli, 1 yılı dolmadan tarayıcı adres çubuğu yanmış. Hem de muadillerinden 10 bin TL daha pahalı olmasına rağmen.

IMG_3348.jpeg

Hocam bende almayı düşünüyorum memnun musun? Burn-in oluyor mu? Veya olmaması için nelere dikkat etmeliyim/ediyorsun?

PG27AQDM eski nesil panel kullanıyor, mantıklı bir model değil.

Hocam bende almayı düşünüyorum memnun musun? Burn-in oluyor mu? Veya olmaması için nelere dikkat etmeliyim/ediyorsun?

Burn-ın hala geçmedi ama yavaşlatıldı. Yeni nesil panel almaya çalış. Konudaki G6 OLED, AW2725DF ve XG27AQDMg gibi modeller 3.nesil panel kullanıyor. 4.nesil qd OLED'lerde var ama 36k civarına çıkmanız gerek.

Siyah tema kullan.
Ekran iki dakika boyunca hareketsiz kaldığında ekranı kapat ayarını aç.
Masaüstünde fazla klasör bırakma.
Görev çubuğunu gizle.
Masaüstü arka planını siyah yap.
Piksel yenileme ayarını kullan.
Tüm korumaları aç.
Parlaklığı çok yüksekte kullanma.

Son düzenleme:
Sormayın çok kaliteli, 1 yılı dolmadan tarayıcı adres çubuğu yanmış. Hem de muadillerinden 10 bin TL daha pahalı olmasına rağmen.

Eki Görüntüle 2514317

PG27AQDM eski nesil panel kullanıyor, mantıklı bir model değil.

Burn-ın hala geçmedi ama yavaşlatıldı. Yeni nesil panel almaya çalış. Konudaki G6 OLED, AW2725DF ve XG27AQDMg gibi modeller 3.nesil panel kullanıyor. 4.nesil qd OLED'lerde var ama 36k civarına çıkmanız gerek.

Siyah tema kullan.
Ekran iki dakika boyunca hareketsiz kaldığında ekranı kapat ayarını aç.
Masaüstünde fazla klasör bırakma.
Görev çubuğunu gizle.
Masaüstü arka planını siyah yap.
Piksel yenileme ayarını kullan.
Tüm korumaları aç.
Parlaklığı çok yüksekte kullanma.
O zaman Fast IPS mantıklı görünüyor bu kadar zahmete katlanmaktansa

Hocam 3-4 yıl gider mi peki.

3 yıllık test var. Hala LCD'den iyi. Yine de kesin garanti veremem. Eğer 3 yıl garanti istiyorsan Dell, MSI ve ASUS gibi markalar 3 yıl yanma garantisi veriyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

3 yıllık test var. Hala LCD'den iyi. Yine de kesin garanti veremem.

Ben çoğunlukla 11 saat oyun oynuyorum, ekranda sorun olmuyorsa ben razıyım fiyatına

Technopat Haberler

Geri
Yukarı