OLED monitör tavsiyesi

Ben çoğunlukla 11 saat oyun oynuyorum, ekranda sorun olmuyorsa ben razıyım fiyatına.

11 saat biraz fazla. Garanti veremem bunun için. 6-7 belki 8-9 olsa tamam ama 10 saat ve üstü riskli. Eğer yüksek kontrastlı ve iyi renklere sahip bir monitör arıyorsan G65B alabilirsin.

11 saat biraz fazla. Garanti veremem bunun için. 6-7 belki 8-9 olsa tamam ama 10 saat ve üstü riskli. Eğer yüksek kontrastlı ve iyi renklere sahip bir monitör arıyorsan G65B alabilirsin.

Ben ASUS, MSI gibi markaları tercih etmek istiyorum 360Hz güzel bir monitör önerisi verebilir misiniz?

Ben ASUS, MSI gibi markaları tercih etmek istiyorum 360Hz güzel bir monitör önerisi verebilir misiniz?

360Hz modeller daha çok 1080p. 2K için ASUS VG27AQML1A, MSI G274QPX, LG 27GR83Q-B, MSI MAG274QRF qd e2, MAG274QRFw, Lenovo R27QE vb modellere yönelebilirsin. Bildiğim kaliteli 2K 360Hz monitör yok. Akakçe'ye de baktım monitör bulamadım zaten.

OLED için XG27AQDMg veya AW2725DF öneririm.

Hocam bende almayı düşünüyorum memnun musun? Burn-in oluyor mu? Veya olmaması için nelere dikkat etmeliyim/ediyorsun?

Alalı 3 ay oldu hiçbir sorun yok alıp alabilecegim
en iyi OLED panel monitör.

Hocam bende almayı düşünüyorum memnun musun? Burn-in oluyor mu? Veya olmaması için nelere dikkat etmeliyim/ediyorsun?

Alalı 3 ay oldu hiçbir sorun yok alıp alabilecegiö
en iyi OLED panel monitör.

Alalı 3 ay oldu hiçbir sorun yok alıp alabilecegim.
En iyi OLED panel monitör.

Alalı 3 ay oldu hiçbir sorun yok alıp alabilecegiö.
En iyi OLED panel monitör.

Aldığın model eski nesil. 30k verdiysen geçmiş olsun. 1 senesi tam dolmadan adres barı yanmış başka bir arkadaşta. Fiyatını da hak etmiyor. 3 veya 4.nesil qd OLED almak çok daha mantıklı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı