- Makaleler
- 11
Daha fazla
Maalesef hocam, buna ayıracak kadar vaktim yok. LCD monitör sayısı çok fazla ve sınavlarım var. Ama LCD monitör almak isteyip de yeterli bilgisi olmayan, inceleme bulamayan arkadaşlar için rehberlerim var.hocam müsaitliğiniz varsa bunun gibi bi liste daha yapabilir miyiz düz monitörler için oled istemeyen arkadaşlarda olabilir
Rehber: 2026'da monitör alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?
Fazla detaya girmeden herkesin anlayacağı şekilde bilgilendireceğim. Çok önemli olmayan kısımlara detay bilgi diye ekleyeceğim, isteğe bağlı okuyabilirsiniz veya geçebilirsiniz. Öncelikle monitör seçmeden önce incelemesi bulunan bir model seçmeniz gerekiyor. Bunun sebebi kâğıtüstünde yazanların...
3000-8000 TL, 1080p 144-240Hz monitör tercih rehberi
Öncelikle bazı panel ve model bilgilerini @BerkayZ87 hocamızın rehberlerinden aldım, bu yüzden teşekkürler. AOC 24G42E 180hz ile başlayalım. %96 DCI-P3, %147SRGB, 300nit ve 1500:1 kontrast oranıyla bütçesindeki en yüksek renk gamutu ve kontrast oranına sahip monitör. Geniş renk gamutu ve...
Rehber: 2K monitör tavsiyesi
Ucuzdan pahalıya doğru gideceğim Hiç bir bilgi bulunmayan modeller var, bu yüzden listede yoksa eklemediğim monitörün kötü olduğunu düşünmeyin, bilgi yok diye eklemedim. Eğer bir sorunu varsa veya ek bilgi falan eklemek istersem not olarak düşeceğim. Güvenilir markaların dışına çıkmadan öneri...
Hocam elinize sağlık gerçekten güzel bir liste olmuş peki 2026 ilk çeyrek çıkanları beklemek gerekiyor mu monitör ihtiyacı olanlar icin ben 321up alma taraftarıyım sizce beklesem o fiyat bantlarına yakın daha iyi monitör çıkar mı bekleyelim mi?
Gen 5 qd-OLED 60k ya çıktı, yeni gelecek olanlarda 50-55k dan ucuz olmaz diye tahmin ediyorum. Fiyattan bağımsız beklemeye değer, ancak F/P olacağını düşünmüyorum.