Rehber OLED monitör tier list

• Konuyu başlatan bluerr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 188
Makaleler
11
Daha fazla  
Tier List'i değerlendirmeden önce okuyun.

Sıralama yaparken sunduğu performans, nesil ve monitör de bulunan sorunlara göre değerlendirdim.
G5 QD-Oled'i en üste koydum çünkü kendi fiyatında rakibi yok, Samsung G5 harici modeller fiyattan bağımsız değerlendirilmiştir.
2K modeller ile 4K modelleri kıyaslamadım.
Aynı tier de olan monitörleri kendi aralarında değerlendirmedim.
Glossy modelleri sevdiğimden mat modeller en alt sıralara koydum, çünkü glossy kaplama benim için çok fark ediyor. Eğer mat kaplamaları seviyorsanız sizin için mat modeller S seviyesine bile çıkabilir, bu bir tercih meselesi.

Desktop Screenshot 2026.02.10 - 20.24.04.49.png

Son düzenleme:
Ellerinize sağlık hocam.

Hocam eline sağlık çok yerinde olmuş, biliyorsunuz bende 321urx kullanıcısıyım çokda memnunum. Siz 322urx modelini eklemişsiniz zaten aynı ürünler sadece display port yükseltmesi var. Bu sebeple yabancı kaynaklarda 322urxun fiyatı sadece bu fark ile orantısız arttığından daha alt sıralara koyabiliyorlar, o yüzden başka yerde görecek arkadaşlar için söylüyorum orda kafanız karışmasın.

Hocam eline sağlık çok yerinde olmuş, biliyorsunuz bende 321urx kullanıcısıyım çokda memnunum. Siz 322urx modelini eklemişsiniz zaten aynı ürünler sadece display port yükseltmesi var. Bu sebeple yabancı kaynaklarda 322urxun fiyatı sadece bu fark ile orantısız arttığından daha alt sıralara koyabiliyorlar, o yüzden başka yerde görecek arkadaşlar için söylüyorum orda kafanız karışmasın.
Aynen öyle, önerirken DP 2.1 olmayan versiyonunu öneriyorum (ucuz olduğu için)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı