Rehber OLED monitör tier list

Hocam ben de Odyssey G5 alacaktım ama diğer konuştuğum insanlar mat oled asla almam gerektiğini, mat oledin yarım oled olduğunu ve ileride pişman olup satacağımı söylediler. Gene o fiyat civarlarında 1440p glossy oled monitör var mıdır piyasada?

Bu önerildi ama arada 7.000 fark var. Alacağım bir ekrana 30.000 TL de vermek istemiyorum açıkçası.
@bluerr hocam bu monitör

ASUS ROG Strix XG27AQDMG modelinin biraz geliştirilmiş haliymiş 27 bine değmez mi diyorsunuz? ROG Strix OLED XG27AQDMG Gen2 (XG27AQDMGR) | 27 - 31.5 inç | Gaming Monitörler|ROG - Republic of Gamers|ROG Türkiye

@bluerr hocam bu monitör.

ASUS ROG STRIX XG27AQDMg modelinin biraz geliştirilmiş haliymiş 27 bine değmez mi diyorsunuz? ROG Strix OLED XG27AQDMG Gen2 (XG27AQDMGR) | 27 - 31.5 inç | Gaming Monitörler|ROG - Republic of Gamers|ROG Türkiye

Eski nesil panel kullanıyor. Ayrıca XG27AQDMg sorunlu bir monitörü. Çok fazla yanma ve bozulma şikayetleri gördüm. Görüntü kalitesi çok güzel, ancak sorun çıkarmaya meyillii olduğu için önermem. XG27AQWMg arada bir vatan da stoklara giriyor 29k civarına. Az daha ekleyip yeni nesil olanı almanı öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı