OLED sizce bir gereklilik mi?

OLED çok süper bir şey. İmkanı olan kesinlikle almalı. Şuan izleyici kalmakla yetiniyoruz ama bu renk farkları cidden çok fazla. Çok premium hissettiriyor bana nedense. Yanma sorunu olmasa kusursuz bence.

OLED çok süper bir şey. İmkanı olan kesinlikle almalı. Şu an izleyici kalmakla yetiniyoruz ama bu renk farkları cidden çok fazla. Çok premium hissettiriyor bana nedense. Yanma sorunu olmasa kusursuz bence.

Sadece görüntü kalitesi de değil fark. Ayrıca gözlerini ağrıtmıyor. IPS monitöre 2 saat boyunca bakmak gözlerimi yoruyordu. Saatlerce kullanırsam gözlerim ağrıyordu. OLED'e geçtiğimden beri istersem 10 saat kullanayım gözlerim ağrımıyor. Gözü cidden yormuyor. Bu yanı bile çok iyi bence. Hız farkını söylememe gerek yok sanırım. 540hz monitörler bile oled kadar hızlı değil.

İhtiyaç ve gerekliliği insan gelirine göre belirliyor genelde. Ne zaman ki paramızın alabileceği seviyeye gelir o zaman ihtiyaç olur Şimdilik IPS hatta VA bile fazlasıyla bize yetiyor.

Yeterlilik daha iyisini görene kadardır. Gördükten sonra artık elindeki hiçbir şey eskisi gibi olmaz

Arkadaş yakın zamanda TV aldı. Ben biraz daha var FALD yada Miniled al dedim. O yok o kadar fazla vermeye gerek yok deyip daha kötü teknolojiyi seçti. Ne oldu zaten TV izliyor anlamıyor bile farkı ona iyi geliyor. Eski TV'sinden daha iyi olması yetiyor

Bu gelirine ve para harcayabilme kabiliyetine bağlı. Benim için kesinlikle ucuz bir alışveriş değildi ancak aldığım keyfe baktığım zaman kesinlikle parasını hakkettiğini düşünüyorum. Diğer taraftan benim için çok pahalı bir ürün de değildi, o yüzden burn-in gibi bir durumu 3 yıl sonra yaşamak beni üzmez fakat dar bir bütçeyi zorlayarak alan birini çok üzer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…