OLED TV tavsiyesi

• Konuyu başlatan EFO
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 16.765

EFO

Hectopat
Selam arkadaşlar, OLED bir TV arıyorum, 65" veya 55" karar veremedim. Haftada 15 saat anca izlerim ama tam bir görsel şölen olsun istiyorum aklımda;
Model var nasıldır sizce? Alternatif tavsiyeleri de isterim sizden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Model olarak bilmiyorum da bizde 65'lik bir tane OLED Sony var. Tavsiye ederim. Philips OLED'de nasıl bilmiyorum fakat ilk LED 4K'lar Türkiye'ye girdiğinde almıştık bir tane. Pek memnun kalmadık. Sony, LG ve Samsung'lara bakmanızı tavsiye ederim.

OLED olmak zorunda değilse bu da alınabilir. Yanına da Philips Hue alırsınız.

Selam arkadaşlar, OLED bir TV arıyorum, 65" veya 55" karar veremedim. Haftada 15 saat anca izlerim ama tam bir görsel şölen olsun istiyorum aklımda;
Model var nasıldır sizce? Alternatif tavsiyeleri de isterim sizden.
Bütçeni bilmiyorum fakat kesinlikle 65" almalısın ve görsel şölen olsun istiyorsan SONY XR64A75K öneririm. 2 aydır kullanıyorum gerçekten çok başka bir deneyim. Ayrıca PS5 bu TV'de muazzam oluyor.

Bir de panel özellikleri dışında işlemci, yazılım gibi etmenlerde var. Şahsen bizim evdeki Sony TV görüntü kalitesi anlamında çok tatmin ediyor fakat arayüz kötü, yani işemler çok yavaş gerçekleşiyor ve bir süre sonra kanser ediyor. Aynı durum eski Philips TV'de de vardı. Şu an beni en memnun eden TV markası Samsung gibi. LG de çok övülen bir firma, monitör olarak LG kullanıyorum ve en iyi marka diyebilirim fakat TV de nasıllar bilmiyorum.

Değil mi 65" almak mantıklı gibi cok karısık TV piyasası ya
Biraz araştırınca neyin ne olduğu anlaşılıyor. Bende 2 ay önce ilk baktığımda aynısını düşünmüştüm. Bu fiyatlara çıkacaksan LG ve SONY bakmalısın bence. Ben kendim kullandığım için SONY'i önerdim. LG'de bakılabilir. İkisi de aynı paneli kullanıyor. Ben PS5 ile daha optimize çalışacağını düşündüğüm için SONY tercih ettim. Üst seviye bir deneyim yaşatıyor, gerçekten parasının hakkını veriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı