Monitör alacağım, OLED mi QLED mi mini LED mi bunlari alt teknolojileri mi falan cok kafam karisti. İstiyorum ki cok para vermeyeyim ama sistemimin de performansini alabileyim.
Sistem ozellikleri:
AMD Ryzen 7500F.
RTX 5070.
32 GB RAM.
Monitör alacağım, OLED mi QLED mi mini LED mi bunlari alt teknolojileri mi falan cok kafam karisti. İstiyorum ki cok para vermeyeyim ama sistemimin de performansini alabileyim.
Sistem ozellikleri:
AMD Ryzen 7500F.
RTX 5070.
32 GB RAM.
Oled alman en iyisi. Kaliteli MiniLED monitörler gereksiz pahalı şu anda. QLED ise bu ikisinin denginde değil. Gerçi QLED monitör var mıydı? Varmış . Tek Google aramasıyla gördüm. Gene de kesinlikle bi' OLED değiller.
Xiaomi Mini LED Gaming Monitor G Pro 27i Monitör P27QBA-RGPGL detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Xiaomi Mini LED Gaming Monitor G Pro 27i Monitör P27QBA-RGPGL detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Aralarında en iyisi hangisi dersen OLED. Muazzam fark var mı dersen evet var, kendim IPS monitörden OLEDE geçtim, oynadığım oyunları tekrar oynama isteği geldi grafiklerdeki canlılıktan dolayı. OLED alacaksanızda paraya gerçekten kıymanız lazım, eski modellere değil yeni modellere yönelin. Çünkü oled yanığı denilen muhabbet için daha az risk taşıyorlar ve daha uzun garanti süresi veriyorlar.
Özellikle karanlık ortamdaki farkı anlaman için şu videoyu bırakıyorum.