AsderJP
Zeptopat
Daha fazla
samsung oddyses g6 ne dersiniz ?Bütçe?
samsung oddyses g6 ne dersiniz ?Bütçe dostu performans için Fast IPS/QLED al geç. MiniLED pahalı, ona o parayı verene kadar OLED kovalanır.
samsung oddyses g6 ne dersiniz ?Her zaman her yerde OLED OLED OLED
Filmler, oyunlar meğer ne kadar güzel gözüküyormuş da haberim yokmuş dedim OLED ile tanıştıktan sonra.
samsung oddyses g6 ne dersiniz ?OLED>> MiniLED>>> QLED.
Oled alman en iyisi. Kaliteli MiniLED monitörler gereksiz pahalı şu anda. QLED ise bu ikisinin denginde değil.Gerçi QLED monitör var mıydı?Varmış. Tek Google aramasıyla gördüm. Gene de kesinlikle bi' OLED değiller.
samsung oddyses g6 ne dersiniz ?Oledler ile arasında 5-6K fark var.![]()
Xiaomi Mini LED Gaming Monitor G Pro 27i Monitör
Xiaomi Mini LED Gaming Monitor G Pro 27i Monitör P27QBA-RGPGL detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
samsung oddyses g6 ne dersiniz ?Paran varsa OLED, paran azsa QLED al geç.
Aralarında en iyisi hangisi dersen OLED. Muazzam fark var mı dersen evet var, kendim IPS monitörden OLEDE geçtim, oynadığım oyunları tekrar oynama isteği geldi grafiklerdeki canlılıktan dolayı. OLED alacaksanızda paraya gerçekten kıymanız lazım, eski modellere değil yeni modellere yönelin. Çünkü oled yanığı denilen muhabbet için daha az risk taşıyorlar ve daha uzun garanti süresi veriyorlar.
Özellikle karanlık ortamdaki farkı anlaman için şu videoyu bırakıyorum.
Birde bunu
samsung oddyses g6 ne dersiniz ?