Olması gereken internet hızımı alamıyorum

Zeonpat

Hectopat
İnterneti alt komşuyla beraber kullanıyoruz. ISS Vodafone. Download Max 15 ama ben bilgisayar ve telefonda sanki 1 alıyorum. Modem ADSL2. Ben router veya access point alsam düzelir mi, öneriniz nedir? Bir de access point ile router arasındaki farkı tam anlamadım, açıklarsanız güzel olur.

İnterneti alt komşuyla beraber kullanıyoruz. ISS Vodafone. Download Max 15 ama ben bilgisayar ve telefonda sanki 1 alıyorum. Modem ADSL2. Ben router veya access point alsam düzelir mi, öneriniz nedir? Bir de access point ile router arasındaki farkı tam anlamadım, açıklarsanız güzel olur.
Modem komşunuzda mi sizde mi?

Vallahi 11 Mbps alıyorum. Galiba internet kötü ondan herhalde. Vodafone'den ne beklersinizki.

15 Mbps'de 11 normal denilebilir hocam. Destekliyorsa VDSL'e geçis yapmalısınız Router sorusunuda şöyle cevaplamış olayım siz sinyal sorunu çekiyorsunuzdur bunu aşağıdan almış olduğunuz kabloyu routere bağlayıp evin içine o routerin sinyal yayması ile çözebilir üstündeki Ethernet çıkışları ile de kablolu cihazları bağlayabilirsiniz.

15 Mbps'de 11 normal denilebilir hocam. Destekliyorsa VDSL'e geçis yapmalısınız router sorusunuda şöyle cevaplamış olayım siz sinyal sorunu çekiyorsunuzdur bunu aşağıdan almış olduğunuz kabloyu routere bağlayıp evin içine o routerin sinyal yayması ile çözebilir üstündeki Ethernet çıkışları ile de kablolu cihazları bağlayabilirsiniz.

Yani aşağıdaki modem ADSL ben VDSL bir router alsam sorun düzelir mi yani gördüğüm hızı alabilir miyim?

Yani aşağıdaki modem ADSL ben VDSL bir router alsam sorun düzelir mi yani gördüğüm hızı alabilir miyim?

Hayır düzelmez çünkü aşağıdaki abone bir ADSL abone ve ADSL hizmeti alıyor. Sizin sinyal vs. sorunlarınız varsa sadece Router alabilirsiniz. Modemler Router özelliği taşır ama Router'lar modem özelliği taşımaz. Sizin VDSL modem almaniz gereksiz olur sadece normal Router alabilirsiniz ya da evinize kendi şahsi internetinizi yaptırcaksanız VDSL modem alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı