Olması gerekenden düşük internet

Makaleler
3
Evet merak ettiğim soru neden düşük download alıyorum. Normalde 35 download almam gerekirken neden hep 26-27 civarlarında gözüküyor. Kablosuz bağlanıyordum. Sorun çözülsün diye ethernet kablosu aldım. Yinede 30'un üstünü göremedim download konusunda. Sorun neden kaynaklıdır? Altta değerleri bırakıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek dert edilecek bir durum değil ben 100 Mbps kullanıyorum. Speedtest'ten genelde 75-80 Mbps alıyorum. Peki bir şey indirirken hızınız kaç mb/s görünüyor ?

Pek dert edilecek bir durum değil ben 100 Mbps kullanıyorum. Speedtest'ten genelde 75-80 Mbps alıyorum. Peki bir şey indirirken hızınız kaç mb/s görünüyor?

Valla TT işte taahhüt biter bitmez başka firma geçeceğim artık hem pahalı hem de tam manasıyla vermiyor interneti. Saniyede 3 mb indiriyorum ortalama olarak.

Dibine kadar kullandırmıyolar genelde. Ben de 80 alıyorum ama Speedtest.com'da 70-72 gözüküyor.

tesisat eskimesi diye bir şey yok kopuk-kırık-su almıyorsa hiçbirşey olmaz.
Demek istediğim kablolar eskidiyse hızında düşme yaşıyor olabilir. Altyapısı da desteklemiyor olabilir bunu biz bilemeyiz.

Bu arada konu sahibi arkadaş değerlerine göre en fazla 30 Mbps upload, 65 Mbps download alabilirsin ama sen şu an o değerlere göre 35 Mbps download 6 Mbps upload alıyorsun. Hat zayıflama değerlerin iyi. Müşteri hizmetlerini arayıp verdikleri hızı yükseltmelerini isteyebilirsin. Arkada interneti yiyen bir program veya virüs olabilir.

Bütçeniz nedir? Bütçenize uygun kampanya önerebilirim.

Ocak'ta taahhütüm bitiyor o zamana kadar fiyatlar değişir elbet.

Dibine kadar kullandırmıyorlar genelde. Ben de 80 alıyorum ama Speedtest.com'da 70-72 gözüküyor.

Yani haklısında en azından 30 üzeri görmem lazım diye düşünüyorum.Hem aldıkları hızı dibine kadar kullananlarda var anlamadım bu işi.

Bina 4 senelik bir bina kablolamadan mı kaynaklı acaba? Arkada açık olan bir uygulama olmadan yapıyorum zaten testi. Türk Telekom zaten 35'e kadar izin veriyor. Ama ben hala 27 civarı alıyorum hep.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…