"Olmayan" Kuraldan Dolayı Uyarı Almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
5
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522567446
Selamlar. Uzun zamandır Sosyal üyesiyim, hesabımın konum kısmında yıllardır "kebab wonderland" yazar. Bunu arkadaşlar arasında bir şaka olarak koymuştum, daha sonra uzunca bir süre böyle kaldı. Yakın zamanda konumu değiştirip Witcher 3'teki destansı dünyalardan birisi olan "Tir na Lia" yapmak istedim. Konumu ayarladım fakat neredeyse 1 dakika sonra sıfırlandı. Bir hata olmuştur dedim ve vazgeçtim. Daha sonra konumu tekrar değiştirdim, yine çok hızlı bir şekilde sıfırlandı.

Bunun konusunu açmak için test yapmaya başladım, konumu "bu bir testtir" yaptım. 1 dakika boyunca her yerde bu şekilde yazıyordu:

1 dakika içinde tekrar sıfırlandı.

Sorunu anlamadığım için acaba konumun uzunluğuyla mı alakalı bunu denemek istedim:

Ve yine konum bilgisi tamamen sıfırlandı :3

Kısa bir süre sonra Sosyal'de gezerken ne oldu dersiniz? "Yer değişikliği sistemini gereksiz yere meşgul etmek" sebebiyle uyarı puanı ve 1 saatlik kısıtlama aldım.

Birkaç noktayı ön plana çıkarmak istiyorum.
  • "Yeni yer sistemi" hakkında yorum yapmıyorum.
  • Konum bilgisinde kocaman "test" yazıyor. Sizce sistemi meşgul etmek istesem "bu bir testtir" yazar mıyım?
  • Technopat Sosyal Kuralları veya Technopat Site Kullanım Koşulları içerisinde hesap konumu hakkında hiçbir kural ve ceza belirtilmemiş. Ancak moderasyon işini yönetimden daha iyi bilecek değilim. Moderatörler ceza konusunda inisiyatif alabilir, bunu biliyorum. Dolayısıyla ben de yasağın foruma duyurulduğu konuyu aradım. İnternette şöyle bir konuya rastladım: Anlamsız yer yasağı
    İnternette bu "gerçek dışı yer yasağı" hakkında bulabildiğiniz ilk şey olayı şikayet eden konu, yasağın paylaşıldığı konu değil. Peki yasağın paylaşıldığı bir konu var mı? Evet, uzunca bir aramadan sonra buldum ki böyle bir konu açılmış. Üyeler kurallar hakkında kendini güncel tutmak zorunda, buna da katılıyorum. Ancak kurallarda ve kullanım koşullarında belirtilmeyen bir sebeple ceza vermek ne kadar adildir?
  • Bu bazı kategorilere getirilmiş (felsefe kategorisindeki ayet kuralı gibi) özel kurallardan birisi değil, forum genelinde ve her üyeyi kapsayan bir kural. Ceza verilmeden önce kurallara eklenmesi gerekirdi.
Bu bağlamda eğer böyle bir "sistem" uygulanıyorsa bunun Sosyal kurallarına eklenmesini ve ceza puanımın kaldırılmasını rica ediyorum.

Konuda bahsi geçtiği gibi, duyuru konusu açılmış. Yer değişikliği sisteminin nasıl kullanılması gerektiğini bu konuda yönetici belirtmiş. Bunun haricindeki yerler kural 56 bazında değerlendirilebilir, ayrıyeten siliniyorsa deneme yapmadan önce sorabilirdiniz. Spam da yapmışsınız. Uyarıyı kaldırmayacağız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…