Olmazsa olmaz programlarınız

Olmazsa olmaz programlarımızın ne işe yaradığını, nerde kolaylık sağladığını yazarak hepimiz yeni programlar öğrenebiliriz ve hayatımızı kolaylaştırabiliriz.
Örnek;
Notepad++; Bu program C, C++, Java, C#, XML, HTML, PHP, CSS ve ASP gibi aktif olarak kullanılan dilleri içinde barındıran kod geliştirici bir programdır. Sadece kod geliştirici olarak değil aynı zamanda not defterlerini notepad ile açarak güzel bir görünüm elde edebilirsiniz. Ben ortağı olduğum hosting firmamda tüm VDS'lerimde kullanıyorum. İşimi gayet kolaylaştırıyor ve hızlandırıyor olası kafa karışıklıklarını en aza indiriyor.

Sizin de bu tarz kullandığınız vazgeçemediğiniz uygulamalar varsa yoruma bekliyorum.
Hocam elinize sağlık çok yararlı bir konu açmışsınız. Sayfalarca yararlı program paylaşılsa da yararlanabilsek. Sağdan soldan gereksiz birçok programlar kullanıyoruz. Asıl işimizi görecek programlara ulaşmak için saçma sitelerde boğuluyoruz. Özellikle de ben. Bir örnek vereyim matematiksel formüller içeren bir pdf yi word dosyasına çevirmek için denemediğim site ve program kalmamıştır belki. Hepsi çeviriyor fakat sadece yazılar var, ne formüller nede tablolar yok. Adobe'nin kendi uygulamasıda dahil. Sonunda bir arkadaşın tavsiyesiyle ABBY Fine Reader programı çok işime yaradı. Rahata kavuştum. Biraz uzattım kusra bakmayın.
 
1618962257313.png


Hepsini çok fazla kullanmakla birlikte
Edge>Binance>Discord>PS>Ekran Alıntısı Aracı>Canva>Spotify
Diğerleri de eşit.
 

Geri
Yukarı