Herkese iyi günler.
Benin anakartım ASUS B150M-K ve 2133MHz RAM destekliyor.
Acaba, benim altta linki olan, RAM'lari alırsam bir sorun ile karşılaşır mıyım? 2 tane alıp 16 GB yapmayı planlıyorum. Anakart desteklemedeğinden de XMP işleri olmayacak zaten.
Sitesinden baktığımda 8 GB model için.
16-18-18-36 gecikme değerleri girilmiş.
Şimdiden teşekkürler.
Daha bilindik markalara bakmakta fayda var gibi. En azından HP V6 8 GB 2666 MHz DDR4 ya da Patriot Viper Elite II Dual tercih edilebilir. Patriot'un gecikme değeri çok iyi değil ancak siz düşük frekanslarda kullanacağınız için fazla bir sorun teşkil etmez gibi.
Patriot Viper Elite II Dual 16 GB (2x8) 3600 MHz DDR4 PVE2416G360C0K Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Daha bilindik markalara bakmakta fayda var gibi. En azından HP V6 8 GB 2666 MHz DDR4 ya da Patriot Viper Elite II Dual tercih edilebilir. Patriot'un gecikme değeri çok iyi değil ancak siz düşük frekanslarda kullanacağınız için fazla bir sorun teşkil etmez gibi.
Yıllardır hazır aldığım sistemde Micron bellekli bir HP RAM var, sorununu görmedim. Güncel olarak nasıllar bilemem fakat yine de oloy gibi bir markadan daha iyi olduğu kesin. Ancak kit olarak RAM almak her zaman daha sorunsuz olur. Aynı marka model 2 farklı paket ile alınan RAM'lerde uyum sorunları olabiliyor.
Patriot Viper Elite II Dual 16 GB (2x8) 3600 MHz DDR4 PVE2416G360C0K Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Sizin anakartta zaten MHz düşeceği için CL değeri artabilir ancak emin değilim. 2133 MHz de çalışacağı için bence bir sorun oluşmaz. Ancak yine de CL değerleri hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlar.