Omega 3 mü C vitamini mi daha önemli?

Aslında tabii ki ikisi de, hatta bütün vitaminler mineraller önemli. Ama şimdilik sadece birini seçeceğim. Omega 3 mü yoksa C vitamini mi seçmeliyim?

Omega 3 olarak; Möllers limonlu sıvı balık yağı. İçerisi gayet iyi DHA değeri çok yüksek. Artı olarak D ve A vitamini var.

C vitamini olarak ise; Now C 1000 düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Omega 3 alıcaksanız 2 önerim var.
  • Trigliserid form olması
  • IFOS 5 yıldız onaylı olması. Bu ikisi önemli etken.
( Ben new life omega 3 kullanıyordum. )

Bence C vitamini çünkü kanser olma ihtimalini azaltıyor.

Yaşı genç olan arkadaşlar için Omega - 3 daha önemli bence. Ayrıca balık yemek pahalı C vitamini portakal gibi meyvelerden almak kolay.

Bir de güneş'ten almak kolay ama şu dönemde yüzümüz dışarıyı görmedi ne güneş'i. Ama ona rağmen adamlar halay çekiyor dışarıda düğünlerde.

OMEGA 3. C vitamini portakal gibi meyvelerde bulunuyor.

Omega 3 alıcaksanız 2 önerim var.
  • Trigliserid form olması
  • IFOS 5 yıldız onaylı olması. Bu ikisi önemli etken.
( Ben new life omega 3 kullanıyordum. )

Yaşı genç olan arkadaşlar için omega - 3 daha önemli bence. Ayrıca balık yemek pahalı C vitamini portakal gibi meyvelerden almak kolay.

OMEGA 3. C vitamini portakal gibi meyvelerde bulunuyor.
Teşekkürler arkadaşlar. Hocam zaten Möllers in 5 yıldız ve Trigliserid formda diye biliyorum tekrar kontrol edeceğim. Yaşım 24 çok gençte sayılmam bu arada

Aslında kışın C vitamini almak çok kolay çünkü portakal greyfurt kivi gibi meyveler var ve C vitamini deposu şimdi yazın bu meyveler yok ki karpuzdan mı alacağız C vitaminini? Ben yaz meyvelerinden hangisi C vitamini deposu bilmiyorum çok yok bence.

C vitamini, domates, limon, maydanoz gibi besinlerde de bulunur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…