Omega 3 ve Arjinin kas yapmaya yardımcı olur mu?

ZOSTORUS

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben BCAA, whey ve kreatin kullanıyorum. Ekstradan Omega 3 ve l-arjinin ve çinko hap almak istiyorum. Bu kas yapmama yardımcı olur mu ve saglık zararı olur mu? Kas artırmayı potansiyel olarak arttırmak için ne yapmak lazım?

Batının sana verdiği ürünleri kullanmaya devam et, belki bir gün yüzünü Anadolu toprağına çevirirsen esas olanı görürsün.
anlıyamadım ki

bildiğim kadarıyla hapların zararı yok omega cinko d vitamini falan tozlar zararlı ama

ama zararı aşırı kullanırsam olmazmı?

Arjinin her insanda çalışmaz. Onun yerine Sitrülin alın. Her insanın bünyesi Arjinini, Sitrilüne çeviremiyor. Sitrüline alırsanız, direkt olarak vücudunuzda işleme başlar.

Sitrülinin growth hormonunu tetiklediğine dair araştırmalar var. Yine de bunların temel amacı kas yaptırması değil, enerji ve güç sağlamak.

Arjinin her insanda çalışmaz. Onun yerine Sitrülin alın. Her insanın bünyesi Arjinini, Sitrilüne çeviremiyor. Sitrüline alırsanız, direkt olarak vücudunuzda işleme başlar.

Sitrülinin growth hormonunu tetiklediğine dair araştırmalar var. Yine de bunların temel amacı kas yaptırması değil, enerji ve güç sağlamak.
Zararı olur mu, bir de hap halinde var mı? Güç enerji demek, daha çok verim ve çalışma demektir. Bu da kasa dolaylı yoldan etki eder.

Zararı olur mu, bir de hap halinde var mı? Güç enerji demek, daha çok verim ve çalışma demektir. Bu da kasa dolaylı yoldan etki eder.
Sitrülin toz olarak satılıyor. Dozunda kullandığınız hiçbir şey, zarar değildir. İlaçları zehir yapan, dozudur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı