Omegle US'e nasıl girilir?

Sanırım siteye giriş yapmak bizim memlekette imkansız oldu. 6 ay gibi bir süredir psiphon ile giriş yapıyordum

Psiphon açıp siteye giriş yapın. Daha sonra psiphon kapatın bağlantı sağlıyor sonrasında ise
Looking for someone you can chat with... Ekranında kalıyor bir süredir psiphon kullanıldı. Çözüm VPN almaksa alınır ama çalışmaktan sonra hüsran olur

Halo pre. Almıştım 3 yıllık oda artık işe yaramıyor.
Seed4.Me 10 yıllık üyeliğim var pre. Oda fayda etmiyor

Konuyu yakın takibime aldım

İtemsatış'tan hesap olarak almıştım 1 aylık. Kendilerinden almadım pahalıydı çünkü.
kendi sitesinde 15 usd fakat nordvpn artık çalışmıyor diye bilgi veren arkadaşlar var site de . siz en son ne zaman nordvpn kullandınız?

Cumartesi kullandım 2 gün önce. Birkaç kez bağlantıyı kes yaptım. IP değiştirip denedim fakat sonuç aynı. Muhtemelen o IP adresleri omegle tarafından VPN'lerin kullandığı adres olarak biliniyor direkt banlıyorlar. Sanırım çözümü varsa bile uğraşmaya değmez. Omegle tarzı başka sitelere yönelmek en mantıklısı.

1 ay önce kullandım.

Boş ver hacı azarda takıl.

Nord VPN çalışmıyor maalesef boşa para vermeyin. Ama onun içindeki DNS ve windscribe ile girilebiliyor.

Nord VPN çalışmıyor maalesef boşa para vermeyin. Ama onun içindeki DNS ve windscribe ile girilebiliyor.
Hocam nord vpn içinde bir dns mi mevcut rica etsem açıklar mısınız? burayı tam anlayamadım.
detay verirseniz memnun olurum.
teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…