Omegle'de yabancı ülkelere nasıl bağlanır?

Sistem daha öncesinde hesabınız ile Türkiye'den bağlandığınızı anlarsa sizi kara listeye alıyor ve sadece Türk kullanıcılar ile eşleştiriyor. O vakitten sonra istediğiniz VPN ile giriş yapın fark etmiyor. Ome TV'nin sizden topladığı veriler arasında cihazınızın dili, kullandığı zaman dilimi, IP adresiniz ve buna bağlı olarak lokasyon veriniz var. Sadece Türkler ile eşleşmek istemiyorsanız bahsettiğim tüm verileri aynı anda yanıltmanız gerekiyor. Kesin çözüm şu şekilde;

PC'den bağlanacağınızı varsayıyorum, Dual boot olarak yeni bir işletim sistemi kurulur (sanal bilgisayar da olabilir). Kurulum aşamasında dil ve bölge seçilirken Türkiye dışında bir ülke seçilir (ben İngiltere seçiyorum genelde), farklı bir telefon numarası ile yeni bir VK ya da Facebook hesabı açılır (burada da İngiltere seçiyorum). Hesap açılırken yine Türkiye dışında bir ülke seçilir. Son olarak kaliteli bir VPN hizmeti kullanılarak önceki adımlarda belirlemiş olduğunuz lokasyondaki bir servera bağlanılır. Bu şekilde Türkiye engelini sorunsuz aşabilirsiniz. Fakat kaliteli VPN servisi kullanmanız önemli. Olur da VPN'de anlık kesinti olur ise ve VPN'e bağlı değilken sayfayı yenilerseniz, Türkiye'den bağlandığınızı anlıyor ve tekrar kara listeye alıyor bilginiz olsun.

Son düzenleme:
Sistem daha öncesinde hesabınız ile Türkiye'den bağlandığınızı anlarsa sizi kara listeye alıyor ve sadece Türk kullanıcılar ile eşleştiriyor. O vakitten sonra istediğiniz VPN ile giriş yapın fark etmiyor. Ome TV'nin sizden topladığı veriler arasında cihazınızın dili, kullandığı zaman dilimi, IP adresiniz ve buna bağlı olarak lokasyon veriniz var. Sadece türkler ile eşleşmek istemiyorsanız bahsettiğim tüm verileri aynı anda yanıltmanız gerekiyor. Kesin çözüm şu şekilde;

PC'den bağlanacağınızı varsayıyorum, Dual boot olarak yeni bir işletim sistemi kurulur (sanal bilgisayar da olabilir). Kurulum aşamasında dil ve bölge seçilirken Türkiye dışında bir ülke seçilir (ben İngiltere seçiyorum genelde), farklı bir telefon numarası ile yeni bir vk ya da Facebook hesabı açılır (burada da İngiltere seçiyorum). Hesap açılırken yine Türkiye dışında bir ülke seçilir. Son olarak kaliteli bir VPN hizmeti kullanılarak önceki adımlarda belirlemiş olduğunuz lokasyondaki bir servera bağlanılır. Bu şekilde Türkiye engelini sorunsuz aşabilirsiniz. Fakat kaliteli VPN servisi kullanmanız önemli. Olur da VPN'de anlık kesinti olur ise ve VPN'e bağlı değilken sayfayı yenilerseniz, Türkiye'den bağlandığınızı anlıyor ve tekrar kara listeye alıyor bilginiz olsun.
Hocam ben önce Türkiye'den bağlandım sonra VPN kurup açtım yeniden bağlandığımda seçtiğim ülkedeki insanlarla sohbet edebildim ama?

Sistem daha öncesinde hesabınız ile Türkiye'den bağlandığınızı anlarsa sizi kara listeye alıyor ve sadece Türk kullanıcılar ile eşleştiriyor. O vakitten sonra istediğiniz VPN ile giriş yapın fark etmiyor. Ome TV'nin sizden topladığı veriler arasında cihazınızın dili, kullandığı zaman dilimi, IP adresiniz ve buna bağlı olarak lokasyon veriniz var. Sadece türkler ile eşleşmek istemiyorsanız bahsettiğim tüm verileri aynı anda yanıltmanız gerekiyor. Kesin çözüm şu şekilde;

PC'den bağlanacağınızı varsayıyorum, Dual boot olarak yeni bir işletim sistemi kurulur (sanal bilgisayar da olabilir). Kurulum aşamasında dil ve bölge seçilirken Türkiye dışında bir ülke seçilir (ben İngiltere seçiyorum genelde), farklı bir telefon numarası ile yeni bir vk ya da Facebook hesabı açılır (burada da İngiltere seçiyorum). Hesap açılırken yine Türkiye dışında bir ülke seçilir. Son olarak kaliteli bir VPN hizmeti kullanılarak önceki adımlarda belirlemiş olduğunuz lokasyondaki bir servera bağlanılır. Bu şekilde Türkiye engelini sorunsuz aşabilirsiniz. Fakat kaliteli VPN servisi kullanmanız önemli. Olur da VPN'de anlık kesinti olur ise ve VPN'e bağlı değilken sayfayı yenilerseniz, Türkiye'den bağlandığınızı anlıyor ve tekrar kara listeye alıyor bilginiz olsun.
Bence de sizin dediğiniz oldu bana. Çünkü ne yaparsam yapayım olmuyor. Dual-boot işlemini düşüneceğim.

Hocam ben önce Türkiye'den bağlandım sonra VPN kurup açtım yeniden bağlandığımda seçtiğim ülkedeki insanlarla sohbet edebildim ama?
(+ vpn'i kapatıp ülkeyi yeniden Türkiye yaptığımda Türklerle devam edebildim)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı