Merhabalar, bugün Omegle, Azar troll yapıyordum. Biriyle yaparken bir sohbet başladı konuşurken yüzünü gösterdi ben de ona gösterdim fakat 20-25 saniye filan. Çok da çıkmadı yüzüm aslında, sizce bir sıkıntı yaratır mı? Sonra pat diye geçti adam.
Merhaba, bugün Omegle, Azar troll yapıyordum. Biriyle yaparken bir sohbet başladı konuşurken yüzünü gösterdi ben de ona gösterdim fakat 20-25 saniye filan. Çok da çıkmadı yüzüm aslında, sizce bir sıkıntı yaratır mı? Sonra pat diye geçti adam.
Niye birşey olsun ki yaş sınırı var sanırsam 18'di ondan azsan ban yiyebiliyorsun onun dışında sıkıntı yok.Merhabalar, bugün Omegle, Azar troll yapıyordum. Biriyle yaparken bir sohbet başladı konuşurken yüzünü gösterdi ben de ona gösterdim fakat 20-25 saniye filan. Çok da çıkmadı yüzüm aslında, sizce bir sıkıntı yaratır mı? Sonra pat diye geçti adam.
Ark bende şöyle bir sorun var Omegle Facebook devre dışı bırakıldı diyor giriş yapamıyorum yardım eder misiniz?
Eki Görüntüle 2162506
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.