Omen 15 3070 15499TL!

Ben laptop bakarken düşünmüştüm ama HP'ye çok güvenemedim o yüzden 14k ya ASUS TUF GAMING F15 FX506HM'yi tercih ettim. Memnunum sadece oyunlarda büyük ihtimalle tek kanal RAM'den dolayı düşük GPU kullanımı ve drop var nadir olarak sizce neyden kaynaklanıyordur ? Konu açmıştım önceden ama dipnot verecek olursa memnun olurum.

Drop yemeniz RAM'in yetersiz kalmasından, düşük GPU kullanımı tek kanal RAM'den dolayı oluyor.

HP'nin güvenilmeyecek bir şeyi yok. Sizin problemizin tek kanal RAM'den, konunuza da yazmışlar zaten.

Drop yemeniz RAM'in yetersiz kalmasından, düşük GPU kullanımı tek kanal RAM'den dolayı oluyor.
AdvanceD Optimus yok alette ama Dynamic 2.0 ve Resizable Bar aktif. Teşekkürler bu arada.
HP'nin güvenilmeyecek bir şeyi yok. Sizin problemizin tek kanal RAM'den, konunuza da yazmışlar zaten.
Hocam ben mobil işlemciler tam yüke girince 98'e çıktığını bilmiyordum. O yüzden güvensizlik hissetmiştim. ASUS TUF biraz daha sempatik geldi çok incelemesi vardı Youtube'da.

Hocam ben mobil işlemciler tam yüke girince 98'e çıktığını bilmiyordum. O yüzden güvensizlik hissetmiştim. ASUS TUF biraz daha sempatik geldi çok incelemesi vardı Youtube'da.
TUF Omen'den bir alt sınıfta. Omen 98'e ulaşmıyor bir de, nerede gördünüz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…