5000TL ustu 500TL indirimle 15499TL oluyor. Kacirmayin.
100W.Kaç Watt bilginiz var mı?
Drop yemeniz RAM'in yetersiz kalmasından, düşük GPU kullanımı tek kanal RAM'den dolayı oluyor.Ben laptop bakarken düşünmüştüm ama HP'ye çok güvenemedim o yüzden 14k ya ASUS TUF GAMING F15 FX506HM'yi tercih ettim. Memnunum sadece oyunlarda büyük ihtimalle tek kanal RAM'den dolayı düşük GPU kullanımı ve drop var nadir olarak sizce neyden kaynaklanıyordur ? Konu açmıştım önceden ama dipnot verecek olursa memnun olurum.
HP'nin güvenilmeyecek bir şeyi yok. Sizin problemizin tek kanal RAM'den, konunuza da yazmışlar zaten.Ben laptop bakarken düşünmüştüm ama HP'ye çok güvenemedim o yüzden 14k ya ASUS TUF GAMING F15 FX506HM'yi tercih ettim. Memnunum sadece oyunlarda büyük ihtimalle tek kanal RAM'den dolayı düşük GPU kullanımı ve drop var nadir olarak sizce neyden kaynaklanıyordur ? Konu açmıştım önceden ama dipnot verecek olursa memnun olurum.
AdvanceD Optimus yok alette ama Dynamic 2.0 ve Resizable Bar aktif. Teşekkürler bu arada.Drop yemeniz RAM'in yetersiz kalmasından, düşük GPU kullanımı tek kanal RAM'den dolayı oluyor.
Hocam ben mobil işlemciler tam yüke girince 98'e çıktığını bilmiyordum. O yüzden güvensizlik hissetmiştim. ASUS TUF biraz daha sempatik geldi çok incelemesi vardı Youtube'da.HP'nin güvenilmeyecek bir şeyi yok. Sizin problemizin tek kanal RAM'den, konunuza da yazmışlar zaten.
TUF Omen'den bir alt sınıfta. Omen 98'e ulaşmıyor bir de, nerede gördünüz?Hocam ben mobil işlemciler tam yüke girince 98'e çıktığını bilmiyordum. O yüzden güvensizlik hissetmiştim. ASUS TUF biraz daha sempatik geldi çok incelemesi vardı Youtube'da.
Bir stres testine sokmuşlardı Youtubeda böyle gözlüklü bir adam vardı.TUF Omen'den bir alt sınıfta. Omen 98'e ulaşmıyor bir de, nerede gördünüz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.