Omen 15 mi MSI Alpha 17 mi?

Hocam sizinde MSI Afterburner'da değerler böyle sapıtıyor mu?

Bu arada AMD'nin sitesine girdim 5600M için güncelleme olmuş yeni bir sürüm önerilen ve WHQL etiketli.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    163,9 KB · Görüntüleme: 48
  • image.jpg
    155,1 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Hocam sizinde MSI Afterburner'da değerler böyle sapıtıyor mu?
Evet hocam şuan bende de böyle.
Bu arada AMD'nin sitesine girdim 5600M için güncelleme olmuş yeni bir sürüm önerilen ve WHQL etiketli.
O sürüm bende ve masaüstü amd kullanıcılarının bazılarında da flicker ve siyah ekran yapıyordu hocam o yüzden geri döndüm fakat sanırım @Radeon RX 5500M 21.3.1 sürümünü kullanıyordu ve bir sorunu yoktu bazılarında oluyor bazılarında olmuyor hocam pek anlamış değilim bende Sorunsuz sürümümü buldum ve onunla devam etmeyi planlıyorum.

Dosya Ekleri

• adsızs.png
    375 KB · Görüntüleme: 54
Sorunsuz sürüm bende de vardı ama çok eskiydi özel çözünürlük bile eklenmiyordu.

Hocam denedim 21.3.1'i CS:GO yine aynı siyah ekranda kalıyor. Bende şu an hazırda Rufus'tan hazırladığım Windows 10 var 1 ay öncesinden kalma nasıl temiz kurulum yapabilirim. Direk USB'yi taksam BIOS açılırken temiz kurulum mı yapmış oluyor?

Sorunsuz sürüm bende de vardı ama çok eskiydi özel çözünürlük bile eklenmiyordu.
Yok hocam ben son sürümün bi alt sürümünü kullanıyorum.
Fotoğraf açıklayıcı olacaktır hocam yine de video isterseniz :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• 20210410_191658.jpg
    123,6 KB · Görüntüleme: 55

Çok teşekkürler sonuçları kurulum bitirince paylaşırım.

Kurulumdan önce biçimlendirmem gereken sürücü var mı?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    164,7 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Çok teşekkürler sonuçları kurulum bitirince paylaşırım.

Kurulumdan önce biçimlendirmem gereken sürücü var mı?
Hocam ben hepsini silip sadece attığım fotoğraftaki önerileni bırakıp öyle kurmuştum.

Hocam ben hepsini silip sadece attığım fotoğraftaki önerileni bırakıp öyle kurmuştum.

Bu bilgisayar olacak gibi değil şimdi bütün oyunlarda siyah ekran alıyorum. Sadece ekran kartı driveri kurup direk denemek istedim. Başka uygulamalardan ötürü sorun mu yaşatıyor diye iflah olmaz asla.

Bu bilgisayar olacak gibi değil şimdi bütün oyunlarda siyah ekran alıyorum. Sadece ekran kartı driveri kurup direk denemek istedim. Başka uygulamalardan ötürü sorun mu yaşatıyor diye iflah olmaz asla.
Bende direkt sürücü kurulmaz hale gelmişti servise yollamadan bir iki gün önce.Restore point almıştım ona geri dönüp tekrar sürücü kurmayı denemiştim ama yine kurulamıyordu.Msi.dll hatası veriyordu.

Hangi sürümü kurdunuz hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…