Çözüldü Omen Gaming Hub Linux'a nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bunjo

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Uzmanı
Merhaba, Kali Linux kullanıyorum. Omen Gaming hubı Linux'a kurmak için ne yapmalıyım?

Merhaba, Kali Linux kullanıyorum. Omen Gaming hubı Linux'a kurmak için ne yapmalıyım?
Kali Linux'u ne için kullanıyorsunuz? Eğer siber güvenlik için kullanmıyorsanız, ama gizlilik ve performans için Linux kullanmak istiyorsanız bence Ubuntu'ya ya da Manjaro'ya geçin. Eğer ikisini de istemiyorsanız Windows'ta kalın.

Sorunuza gelecek olursak;
Görünüşe bakılırsa OMEN Gaming Hub, sadece Microsoft Store aracılığı ile ediniliyor. Ki Microsoft Store, Linux'ta mevcut değildir.

Resmi Linux destegi yok maalesef. Wine gibi programlar araciligiyla da calisacagini sanmiyorum.
Wine ile çalışma ihtimali çok düşük bu program stand-alone bir ".exe" dosyası olmadığı için.

Microsoft Store haricinde buradan dizüstü bilgisayar seçip seri numarasını girerek (HP Support assistant ile öğrenebilirsiniz) bulabilirsiniz ancak Windows haricinde çalışacağını sanmıyorum.

1684076223926.png

peki kurmadan kullanırken CPU 88 89 derecelerde doluyor bilgisayar ısınıyor işlemciye bir zararım olur mu ?

Eğer oyun oynuyorken oluyorsa laptopa göre normal sayılabilir, tabii sistem özelliklerine göre değişir. Eğer 3000 serisi ve üstü bir ekran kartına sahipseniz genelde whisker mod, performance mod gibi seçenekler oluyor, modlar arasında watt değişikliği var bu yüzden whisker mod hem sessiz hem daha serin çalışmakta. Eğer oyun veya render haricinde bu sıcaklığa ulaşıyorsa bakım yapmanızı öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı