Omen monitör nasıl iade edilir?

Giorno Giovanna

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060 R5 3500
Yeni aldığım monitörde böyle bir leke var ve DP kablosu düzgün çalışmıyor. İade etmek istiyorum fakat Hepsiburada sitesine girdiğimde kolay iade diye bir seçenek bulamıyorum. Bunu nasıl iade edeceğim?

Dosya Ekleri

• resim_2023-04-14_122824816.png
    resim_2023-04-14_122824816.png
    448 KB · Görüntüleme: 72
  • resim_2023-04-14_122954084.png
    resim_2023-04-14_122954084.png
    31,2 KB · Görüntüleme: 70
Kolay iade dışında bir iade seçeneği var mı? Varsa oradan ilerleyin. Yoksa da satıcıyla ve Hepsiburada müşteri temsilcisiyle irtibata geçin.

Henüz 14 günlük cayma süresi içindeyseniz ürünü iade edebilirsiniz artı garanti süresi içinde olduğunuza göre isterseniz aynı ürünle değişim de talep edebilirsiniz.

Kolay iade dışında bir iade seçeneği var mı? Varsa oradan ilerleyin. Yoksa da satıcıyla ve Hepsiburada müşteri temsilcisiyle irtibata geçin.

Henüz 14 günlük cayma süresi içindeyseniz ürünü iade edebilirsiniz artı garanti süresi içinde olduğunuza göre isterseniz aynı ürünle değişim de talep edebilirsiniz.
Başka iade seçeneği bulamıyorum.

Outlet ürün ne demek?

Teşhir ürünü gibi yani mağazalarda sergilenmiş sonra satışa konmuş ürünler, veya ufak bazı defoları olan ürünler uygun fiyata outlet adı altında satılıyor ama bunu yazarlar gizli saklı bu şekilde satmazlar. Ama arkadaşın dediği gibi fiyatı uygun gelmiş ve Outlet yazısına dikkat etmeden almış olabilirsiniz.

Monitör çokta güzel ghosting falan hiç bir şey yok çok akıcı.

Monitörden memnunsanız o zaman iade değil değişim talep ettiğinizi iletin müşteri temsilcisine.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı