OMEN RTX3060 vs ROG Strix RTX3050

Bütçe
13000

Alchemisty

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Grafik kartı dolayısı ile ekran kartı, işlemci, RAM değerleri ile birlikte malzeme kalitesi, uzun ömür ve az ısınma kriterlerine bakılacak olursa aşağıdaki laptoplardan hangisini almamı önerirsiniz? Strix'mi ( G513QC-HN031 ) OMEN'mi ( 15-EN1016NT ) daha prestijli? 11.08.2021 tarihinde sipariş vermeyi düşünüyorum. 5-6 senelik kullanma süresi için hangisini önerirsiniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Saygılarımla

Merhaba,

Grafik kartı dolayısı ile ekran kartı, işlemci, RAM değerleri ile birlikte malzeme kalitesi, uzun ömür ve az ısınma kriterlerine bakılacak olursa aşağıdaki laptoplardan hangisini almamı önerirsiniz? STRIX'mi ( G513QC-HN031 ) Omen'mi ( 15-EN1016NT ) daha prestijli? 11.08.2021 tarihinde sipariş vermeyi düşünüyorum. 5-6 senelik kullanma süresi için hangisini önerirsiniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Saygılarımla

Kullanım amacınız nedir? Oyun için Omen, render veya işlemciye yük bindirecek uygulamalar için ROG.

Oyun öncelikli değerlendiriyorum. PCB tasarımıda yapıyorum ama ekran kartı ve işlemci gerektiren bir durum pek olmuyor.

Trendyol linklerine baktım işlemci farkı var . Daha iyi işlemci olmasına rağmen fiyat daha uygun. Bu linki paylaşmanız çok iyi oldu teşekkürler.

Normalde 3060 'ın oyun için daha iyi olduğunu biliyorum ama fiyat olarak birbirlerine yakın olunca acaba ROG Strixler'ler soğutma, parça kalitesi anlamında daha mı iyidir diye arada kaldım.

Sitelerin hepsinde yalnızca 3060 yazıyor. Bunun Max-Q olmayanı var mı varsa link atabilir misiniz? Nasıl anlayacağız?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı